Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bizde de uygulanmalı

birçok emekçi için ekonomik sıkıntılar varken futbolculara koymaz

ETe88g0WsAA5aLQ

Trump: Aşı çalışmaları için bürokratik engelleri bir süreliğine askıya aldık. Şu an mevcut aşı çalışmalarımız hızla ilerlemekte.

Trump: Virüsün tedavisi için bir süre sıtma ilacının kullanılmasına izin verdim.

Trump: Bu virüse karşı sürdürdüğümüz savaşı kazanmak zorundayız.

Monaco Prensi II. Albert'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi. Bakanlık, sağlık durumunda endişe olmadığını duyurdu.

Sağlık Bakanlığının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) mücadelesinde vatandaşların hastalık riskini online sorgulayabilecekleri internet sitesini bir saatte 100 bin kişi inceledi.

5e7388fc554280111c10e677

Ben rahat olun, biz müthişiz vs demedim yalnız dikkat ettiysen. Sadece kıyas üzerinden kendi fikrimi belirttim. Kimse öyle demiyor demişsin ama gayet deniyor, yok adamlar şöyle yaptı yok adamlar böyle yaptı ama biz şunu yaptık vs. Ben de yaptım yaptım bu hatayı, mesela futbol maçlarının ertelenmemesi üzerine ve avrupalıların ertelemesi üzerine yine en mantıklı işleri avrupalılar yapıyor yazmıştım.

ABD ve avrupa ülkeleri üzerinden kıyaslamaya gidip abartmayalım dediğim mesajımı sanki biz çok iyiyiz, müthişiz demişim gibi cevaplamışsın finali de ben senin gibi rahat olamayacağım ile yapmışsın. Biraz daha geniş çaplı takip etsen fena durumda olmadığımızı görürsün demek istediğim bu. Bu işten zararsız çıkmak gibi bir ihtimalimiz yok, herkes sıkıntı çekecek öncelikle insanların bunu kabullenmesi lazım. Bu gerçek pek çok kişi tarafından kabullenilemediği için yukarıda benim yazdığım gibi mesajlara tepki veriliyor.

Ben inanılmaz kaygılıyım. Psikolojik olarak bitmek üzereyim. Bütün gün ellerimi sabunluyorum. Dezenfektan ile dolaşıyorum. Rahat insan gördüm mü tahammül edemiyorum. Yanlış yorumlamış olabilirim yazdıklarını; dediğim gibi panik olduğum İçin sağlıklı yorumlayamadım :/

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap, "Hong Kong, Singapur olma şansımızı kaybettik. Bundan sonra tüm enerjimizi İtalya olmamaya harcamalıyız" dedi. **

Belliydi. Alpay Azap çok değerli bir bilim insanı; ailesini tanıyorum. Bu adam böyle dediyse ciddiye almaktan başka elimizden bir şey gelmez. Siyasi baskı nedeniyle silmiştir. Allah kahretsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt