Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl olacak o iş30 Martta bizim üniversite uzaktan eğitime geçiyor. Her okul böyle mi bilemem
Ne bilem a yav. Sokayım staj mtaj yandı hepsinasıl olacak o iş
Ney?ABD, FDA baskani: Vaccine 18 ay minimum
Pc icinse benim hesabi kullanabilirsin abi fifa 20Bugunlerde cok ihtiyacim var yaw. Kirilsaydi keske.![]()
Yok ebesini ali sami. 18 ay ne yaABD, FDA baskani: Vaccine 18 ay minimum
Test yapmadan ilaçları kullanacaklar, muhtemelen kullanılması için hastalardan ya da yakınlarından izin alınacakABD, FDA baskani: Vaccine 18 ay minimum
Bilmiyorum ama toplamda 10000 test yapmışız bugüne kadar.Kendimiz için kaç kitimiz var belli mi?
Muhteşem bir hikayeyi vasat oyuncular ile cekmisler. Bu arada ccc president camacho ccc
Twit silinmiş merak ettim yav ne yazıyordu ?
Ben rahat olun, biz müthişiz vs demedim yalnız dikkat ettiysen. Sadece kıyas üzerinden kendi fikrimi belirttim. Kimse öyle demiyor demişsin ama gayet deniyor, yok adamlar şöyle yaptı yok adamlar böyle yaptı ama biz şunu yaptık vs. Ben de yaptım yaptım bu hatayı, mesela futbol maçlarının ertelenmemesi üzerine ve avrupalıların ertelemesi üzerine yine en mantıklı işleri avrupalılar yapıyor yazmıştım.
ABD ve avrupa ülkeleri üzerinden kıyaslamaya gidip abartmayalım dediğim mesajımı sanki biz çok iyiyiz, müthişiz demişim gibi cevaplamışsın finali de ben senin gibi rahat olamayacağım ile yapmışsın. Biraz daha geniş çaplı takip etsen fena durumda olmadığımızı görürsün demek istediğim bu. Bu işten zararsız çıkmak gibi bir ihtimalimiz yok, herkes sıkıntı çekecek öncelikle insanların bunu kabullenmesi lazım. Bu gerçek pek çok kişi tarafından kabullenilemediği için yukarıda benim yazdığım gibi mesajlara tepki veriliyor.
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap, "Hong Kong, Singapur olma şansımızı kaybettik. Bundan sonra tüm enerjimizi İtalya olmamaya harcamalıyız" dedi. **