Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1584651590510.webp

Bu arada @Tahir Mahir Koç abimin yazdigini gorunce yazayim dedim. Bu Corona mevzusundan dolayi panik olup da el yikamayi vs abartmayin. Onleminizi alin tabii ama tekrar soyluyorum; abartmayin. Bu tur panik yaratan olaylar insanda psikolojik takintilar yaratabiliyor. Bir bakmissiniz su ve sabun bagimlisi olmussunuz, bi el yikamaniz 20 dk suruyor vs.

Ben bu illetten cok uzun suredir cekiyorum. 5 aylik profesyonel destek ile kurtulma asamasina gelebildim. En az 3 ay daha surecek.

Virusten korunucam diye mahvolursunuz valla. Ben ettim siz etmeyin.

Test sayisi düsük ama pozitif orani cok cok yüksek maalesef.

Tespit edilme oranına göre düşünürsek sayı hakikatten binleri aşmış durumda muhtemelen. Umarım tespit edilemeyen hastalar hafif atlatır yoksa sonumuz son değil altından kalkamayız

Bu arada @Tahir Mahir Koç abimin yazdigini gorunce yazayim dedim. Bu Corona mevzusundan dolayi panik olup da el yikamayi vs abartmayin. Onleminizi alin tabii ama tekrar soyluyorum; abartmayin. Bu tur panik yaratan olaylar insanda psikolojik takintilar yaratabiliyor. Bir bakmissiniz su ve sabun bagimlisi olmussunuz, bi el yikamaniz 20 dk suruyor vs.

Ben bu illetten cok uzun suredir cekiyorum. 5 aylik profesyonel destek ile kurtulma asamasina gelebildim. En az 3 ay daha surecek.

Virusten korunucam diye mahvolursunuz valla. Ben ettim siz etmeyin.
sen hangi takıntıya sahipsin üstad özel değilse merak ettim. el yıkama mı yoksa senin de?

10 bin kisi karantinada denmisti en son.

Vaka sayısı İtalya'dan kötü pozitif testlerde daha önce umreden gelenlerden kaynaklı umreden gelenler sıkıntılı temas bakımından Allah sonumuzu hayır etsin

% 10 pozitif çıkıyor.Dalgayı gün geçtikçe daha çok tutuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt