- 26 Kasım 2012
- 185.538
- 258.054
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arttırılır zamanla. Şu anlık iyi bence yav bu düzene göre.Test sayisi cok az degil mi
ben bunu yazarken twit atmis. artik her gün 12 gibi twit atacak, belli oldu. sayilar 10-20 artsa canli yayina cikardi ama artik cikmaz.Twitt atıyor paso , yiğido gibi oldu bakan
Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) | Twitter
Les tout derniers Tweets de Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca). Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı - Minister of Health of the Republic of Turkey. Ankara, Türkiyetwitter.com
nasıl yüksek yav eger hasta olarak süphelenilen kısıye yapılıyorsa sayı düsükTest sayisi düsük ama pozitif orani cok cok yüksek maalesef.
nasıl yüksek yav eger hasta olarak süphelenilen kısıye yapılıyorsa sayı düsük
yok normal karantınadakı kisiye yapıyorlarsa yüksek
sen hangi takıntıya sahipsin üstad özel değilse merak ettim. el yıkama mı yoksa senin de?Bu arada @Tahir Mahir Koç abimin yazdigini gorunce yazayim dedim. Bu Corona mevzusundan dolayi panik olup da el yikamayi vs abartmayin. Onleminizi alin tabii ama tekrar soyluyorum; abartmayin. Bu tur panik yaratan olaylar insanda psikolojik takintilar yaratabiliyor. Bir bakmissiniz su ve sabun bagimlisi olmussunuz, bi el yikamaniz 20 dk suruyor vs.
Ben bu illetten cok uzun suredir cekiyorum. 5 aylik profesyonel destek ile kurtulma asamasina gelebildim. En az 3 ay daha surecek.
Virusten korunucam diye mahvolursunuz valla. Ben ettim siz etmeyin.
ama bence corona suphesiyle gıden hastalara yapıyorlar
Benimki biraz karisik bir konu ama genel manada hijyen diyebilirim. OKB diye geciyor.sen hangi takıntıya sahipsin üstad özel değilse merak ettim. el yıkama mı yoksa senin de?
%4ün üstü her türlü SIKINTI üstatama bence corona suphesiyle gıden hastalara yapıyorlar