Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.247
- 72.849
- 5.188
Bu fotolar bugün denizli merkezden çekilmiş. Diyeceklerim bu kadar Ekli dosyayı görüntüle 75132
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En soldaki dayı maden arıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fotolar bugün denizli merkezden çekilmiş. Diyeceklerim bu kadar Ekli dosyayı görüntüle 75132
10 bin test yapmış olsak 359 vaka9 Mart'a kadar 60000 test yapmışlar sanırım sonrasını bulamadım. Bizde 10000'di akşam saatlerinde.
Bugün hem bunu dediler hem de Çin'den test kiti aldık dedilerSıralamada bile yokuz. Hala bi de abdye 500 bin test kiti sattık diye hava yapılıyor inanılır gibi değil
12 000 civarı oldu son açıklananla10 bin test yapmış olsak 359 vaka
%3.59 falan yapmıyor mu
Salgın arasında Ticareti aksatmıyoruz demek ki. Çinden ucuza alıp abdye pahalıya çakıyo çakallarBugün hem bunu dediler hem de Çin'den test kiti aldık dediler![]()
Düşüne düşüne manyak oluruz ama ben bile acaba bu kış geçirdiğim koronamıydı diye düşünüyorum.Korona yeni yeni çıkmaya başladığında eski komşumuz, vefat etmişti. Kendisi Umre'den döndükten 1 ay sonra vefat etti. O zaman için ölüm sebebi olarak normal ölüm gibi bir şey demiş doktorlar. Ölüm nedeni belli değil demek daha doğru sanırım. Kalp rahatsızlığı vardı, ondan diye düşünmüştüm ama insan acaba mı diye düşünmeden edemiyor.
18 Mart'ta 8000 test yapıldığını açıklamışlardı. 10000'i geçmiş olabilir.10 bin test yapmış olsak 359 vaka
%3.59 falan yapmıyor mu
Bizdekiler uzun sürüyormuş kısa testleri devreye sokacağız gibi bir şeyler söylediler.Salgın arasında Ticareti aksatmıyoruz demek ki. Çinden ucuza alıp abdye pahalıya çakıyo çakallar
Hayatlarına heyecan katıyorlar resmen.Bu fotolar bugün denizli merkezden çekilmiş. Diyeceklerim bu kadar Ekli dosyayı görüntüle 75132Ekli dosyayı görüntüle 75133
Normal seyrin dışında akciğer enfeksiyonu vakasında bir artış yok minvalinde açıklamalarını hatırlıyorum bazı doktorlarınBence trde çok daha önceden vardi fakat test olmadigi icin fark edilmedi ya da aciklanmadi
ub.mesaji
2009 yılında Güney Kore'de yayımlanan bir makale de yarasa ve türevlerinin tüketilmesi ile ileride bir salgın olabileceği öngörülmüş. Bu Çin'i haritan silseler yeridir.Çinlilerin pis boğazı yüzünden çektiğimiz strese bak. İnsanlar, bunların iğrenç beslenme alışkanlıkları yüzünden ölüyor. Bunların Dünya'ya hesap vermesi gerekiyor.