Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa'da son 24 saatte #koronavirüs sebebiyle 78 kişi öldü, 1617 enfekte oldu. Böylelikle Fransa'da toplam ölü sayısı 450, vaka sayısı 12612 oldu.

özel hastaneleri devlet hastanesi gibi mi kullanacak vatandaş şimdi

Tüfek satın almayı düşünüyorum bu gidişle :(

Coronadan saha tehlikeli yaratıklar çıkabilir yoğunluk derecesi yükselip ve devam ederse...

Millet burada toilet mendili için birbirine girmeye başladı vallahi....

Evet oldu Sağlık Bakanlığı beklenen genelgeyi yayınladı Bugünden itibaren tüm Özel ve Vakıf hastaneleri PANDEMİ yani salgın hastanesi ilan edildi Bu andan itibaren özel - resmi hastane ayırımı yok Bu Türk Sağlık sisteminde bir ilk olarak tarihe geçti #koronavirusu #kovid19tr

Guzel

Liv hospitala gideyim de tansiyon olctureyim yaw bi daha bu sans gelmez

Abd de 100000 e yakın varmış. Euronewsdaki avrupa yoğun bakım ünitesi sayıları da doğruysa biz baya iyi gibiyiz.

Maskeleri taktık, eldivenleri taktık, uyarıcı yazıları asıp mesafeyi koruyarak satışımızı yaptık. Gelen müşterilerin çoğu da maskeli ve eldivenli geldi.

Evet sanırım depresyona girdim. Zorunluluktan birkaç aydır Muş denilen Allahın cezası memlekette kaldığım için zaten fenaydım. Bu Corona meselesi de çıkınca iyice mahvoldum yav.

Tele1 ile çoğu konuda aynı kafa yapısında olsam da kaynak olarak euronews'i doğru kabul etmek durumundayım, iki veri arasında farklılık varsa euronews doğrudur kesin. :asd:

İyi de farklı şeyler ikisi de biri yoğun bakım yatak sayısı biri normal hasta aynı olucak değildi ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt