- 2 Temmuz 2011
- 137.500
- 58.553
- 5.488
Oyle zaten,corona denen takimyildizi uzerinde gezegenlerAaaoooooooovvvvvvv
Böyle bişey olabilir mi ya??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle zaten,corona denen takimyildizi uzerinde gezegenlerAaaoooooooovvvvvvv
Böyle bişey olabilir mi ya??
Bi ara sana zahmet baka ver 2021 yillima sana zahmet... 2021 ilgili bir şey çıkmadı demede sakınEvet,24 mart haftasını da o yazdi.arada twitlerine bak. Mitoloji,matematik her halttan anliyo
Dogum bilgilwrini ozelden at,dogum saatinle beraber.yillik haritana bakayimBi ara sana zahmet baka ver 2021 yillima sana zahmet... 2021 ilgili bir şey çıkmadı demede sakın![]()
hadi canım bak sen su ıseAhahahah su an butun gezegenler corona adli bi takim yildizi uzerinde zaten.hersey belli
Oyle zaten,corona denen takimyildizi uzerinde gezegenler
ilk 6 ayını kıtlık sonraki 6 ayını bolluk içinde geçireceksin yıldız faliyetlerine göreBi ara sana zahmet baka ver 2021 yillima sana zahmet... 2021 ilgili bir şey çıkmadı demede sakın![]()
Dahasi var,Cinde kaplumbaga olmus,onun lanetiymishadi canım bak sen su ıse
Reco inanalım mı? Korona takım yıldızı ne zaman bulunmuş acaba 2 hafta önce mi?hadi canım bak sen su ıse
ilk 6 ayını kıtlık sonraki 6 ayını bolluk içinde geçireceksin yıldız faliyetlerine göre
Ben ıkna oldumReco inanalım mı? Korona takım yıldızı ne zaman bulunmuş acaba 2 hafta önce mi?
Dogum bilgilwrini ozelden at,dogum saatinle beraber.yillik haritana bakayim
ilk 6 ayını kıtlık sonraki 6 ayını bolluk içinde geçireceksin yıldız faliyetlerine göre
@Vasfi Vural baba bir el atSergen en son bana yakın zamanda iş bulacaksın demiştin üzerinden 8 ay geçti hala çalışmıyorum.
Başlığın Çin Virüsü olarak değiştirilmesini talep ediyorum
Ne zmaan baktim ben snein haritana ya,hatırlamıyorum bile.bilgilerini at detayli bakalimSergen en son bana yakın zamanda iş bulacaksın demiştin üzerinden 8 ay geçti hala çalışmıyorum.