Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse iyi niyet hiçbir zaman fayda etmiyor. Laf eden adamlar çok temizmiş gibi konuşuyor bi de.

Mod yapılacak üyeler çoktan belli oluyor.

#DerinGSC yapılandırması gerçektir.

image.webp

??

Seni dalgasına banladığımı anlamadıysan problem sen de. Üyeler arasından kimi seçeceksin ayrıca? Foruma isteyeni mod yapmak için konu açıyoruz kaç kişi gönüllü oluyor? Saçma sapan laflar etmeyin. Arka planda iş çevirecek halimiz yok.

Onu da geçtim en yakın arkadaşın burada Admin. Onunla birlikte yıllardır yönetiyoruz burada. Hiçbir şey görmediysen o senin problemin.
Beni bir daha dalgasina banlama o halde

Keramettin ile niye forumun arka planini konusayim ki ben? Raporlar icin baslik acildigini bile mod oldugum kisa surede ilk defa gormustum.

Bahsettigim sey sadece size bagli mod degil uyelere karsi da sorumlulugu olan bir kac moddan bahsediyorum yoksa milyon tane mod belirleyip hepsine istedigi gibi davranip uyeleri dinlememe hakki verirseniz bu sorunlarin onune gecemezsiniz.

Neyse iyi niyet hiçbir zaman fayda etmiyor. Laf eden adamlar çok temizmiş gibi konuşuyor bi de.

Öncelikle Çin hükümetinin yaptığı yanlışları Çinli insanların tümüne yükleyip gebersinler demek ırkçılıktır . Türk hükümetlerinin yaptığı yanlışları Türk insanının tamamına yüklemekle eş değerdir . Lakin bunu anlamak için konuya rasyonel bakmak gerekir . Virüsün adı hangi bilimsel makalede wuhan virisü olarak geçiyor ? Ben böyle bir şey bilmiyorum ama diyelim ki ben kaçırmış olayım ve bilimsel adı Wuhan virüsü olsun . Bunu Çin virüsü diye nitelendirmenin sebebi tamamen ırkçılıktır ortalama beyni çalışan objektif bir insan bunu söylemenin altında yatan sebebin Çin'e ve Çinlilere bok atmak olduğunun farkında olur . Dolayısıyla kelime oyunları yapmaya gerek yok dostum .

bi kere oncelikle dedigin kisimda soyledigin seyi ben soylemedim ben sadece basliktaki ibareden bahsediyorum, cin virusu deme cine bok atmaktir ama tum cinlilere bok atmak degildir, olsa olsa cin hukumetindeki bazi cinliler bundan nasibini alabilir, cin adi verilen ulkeye bok atmak ise virusun kronolojisi dikkate alindigi vakit gayet normaldir ve de forumdaki cogu ahbabimiz tarfindan paylasilan bir dusuncedir, bilimsel adinin da bir onemi yok sonucta bura dr forumu degil, bu sebeple baslikta CIN ibaresinin yer almasi kimseyi rahatsiz etmemeli, CEKIK virusu yazsa haklisin da o da yazmamakta

burda kameramanın yaptıgıda yanlıs dayının yaptıgına degınmıyorum bıle ortada sokaga cıkma yasagı yok mılletı ızinsiz görüntülüyorlar boku cıktı

öyle mıllete cıkma demekle olmuyor laf dinleyecekleri yok artık sokaga cıkma yasagı gelmeli

Beni bir daha dalgasina banlama o halde

Keramettin ile niye forumun arka planini konusayim ki ben? Raporlar icin baslik acildigini bile mod oldugum kisa surede ilk defa gormustum.

Bahsettigim sey sadece size bagli mod degil uyelere karsi da sorumlulugu olan bir kac moddan bahsediyorum yoksa milyon tane mod belirleyip hepsine istedigi gibi davranip uyeleri dinlememe hakki verirseniz bu sorunlarin onune gecemezsiniz.

Kusura bakma kimsenin keyfine göre iş yapamayız burası millet meclisi değil temsilci alalım. Kurallar neyse belli. Herkes işine baksın.

bi kere oncelikle dedigin kisimda soyledigin seyi ben soylemedim ben sadece basliktaki ibareden bahsediyorum, cin virusu deme cine bok atmaktir ama tum cinlilere bok atmak degildir, olsa olsa cin hukumetindeki bazi cinliler bundan nasibini alabilir, cin adi verilen ulkeye bok atmak ise virusun kronolojisi dikkate alindigi vakit gayet normaldir ve de forumdaki cogu ahbabimiz tarfindan paylasilan bir dusuncedir, bilimsel adinin da bir onemi yok sonucta bura dr forumu degil, bu sebeple baslikta CIN ibaresinin yer almasi kimseyi rahatsiz etmemeli, CEKIK virusu yazsa haklisin da o da yazmamakta
İkili tartışmaya girip uzatmayacağım beni ve olayı anladığını fakat kelime oyunu yaptığını düşünüyorum . Uzun uzun yazıp sana gerçekten demek istediğimi anlatmayı ihtiyaç duymuyorum zira beni anlayacak kapasite biri olduğunu biliyorum . Ve Çinliler ölsün dedin de demedim aynı zihniyetin konunun başlarında bu tarz yazılar yazdığını şimdi de Çin virüsü denmesinin aynı sebepten olduğunu belirttim . Bu zihniyet meselesi yoksa Çin virüsü Türk virüsü deme meselesi değil bunu pek tabii sen de biliyorsun :) . Trump'ın deme sebebi de aynı ırkçı zihniyete sahip olmasından ve bu ırkçılıktan besleniyor olmasından kaynaklı mesela bunları görmek için Einstein olmaya gerek yok zannımca .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt