- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
en fazla vakaya sahip olan 27.ülkeyiz hala. diger ülkeler aciklayacagini aciklamis. almanya 22 bini gecti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim annem 30 senedir temizlik bağımlısı bir kadın. Ondan dolayı şu Corona meselesi extra gözünü korkutuyor.Ben aradım babamı dalga geçtim ne yapayım. Annem de Nisan ın 21 inde 65 olacak, babamla dalga geçmiş. Babam, oğlum eline bırakma ananın dedi.
Kayınvalidemleri de aradım, ararsınız bir şey lazım olursa gelir alırım dert etmeyin dedim.
Hepsi korkuyor, korkmayan yok
3 yıldız niye guluyon mu diyor
bu ne lan hahaah
Konum.neresiBizim siteye de ambulans geldi. Koronavirüs varmış galiba aileyi komple aldılar.
Dün de bizim apartmanın önünde ambulans vardı sağlık görevlileri giyimliydi . Sonra karşı apartmana gittiler .Bizim siteye de ambulans geldi. Koronavirüs varmış galiba aileyi komple aldılar.
saklanınızBizim siteye de ambulans geldi. Koronavirüs varmış galiba aileyi komple aldılar.
sokağa çıkma yasağı bu tarz gelişmeler durumunda kesin gelecek gibi![]()
Son dakika haberi Lokantalar sadece paket servisi yapabilecek
Son dakika haberine göre içkili ve/veya içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane ve benzeri işyerleri, saat 24:00 itibariyle sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet vermeye başladım.haberturk.com
anlamadigim neden taksit taksit geliyor.... fransada yogun bakimdakilerin yarisi 60 yas altiymissokağa çıkma yasağı bu tarz gelişmeler durumunda kesin gelecek gibi
saglik bakani bas bas bağırıyor dışarı cikmayin diye sokaga cikma yasağını kendi getiremeyecegine göre ona yüklenmek biraz ağır oluyor bence... sorduğu sorunun cevabini almak icin bugün dışarıya bakmasi yeterliydi....
muhtemelen 1100 falan oldu bu böyle diyorsa