Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en fazla vakaya sahip olan 27.ülkeyiz hala. diger ülkeler aciklayacagini aciklamis. almanya 22 bini gecti

Ben aradım babamı dalga geçtim ne yapayım. Annem de Nisan ın 21 inde 65 olacak, babamla dalga geçmiş. Babam, oğlum eline bırakma ananın dedi.

Kayınvalidemleri de aradım, ararsınız bir şey lazım olursa gelir alırım dert etmeyin dedim.

Hepsi korkuyor, korkmayan yok
Benim annem 30 senedir temizlik bağımlısı bir kadın. Ondan dolayı şu Corona meselesi extra gözünü korkutuyor.

tenor.gif

Amnskw çok kötü oldum ya :(

1584816982175.webp

bu virüsün adı bal gibi de çin virüsüdür

çinli virüsü olmasa bile

rezil demode katliamcı toplama kampçı baskıcı bir rejim aylarca kendi vatandaşına da dünyaya da yalan söylerek bu virüsün dünyaya yayılmasına göz yumdu

şimdi de dünyaya propaganda yapıyor

sorunu arıyorsanız kapitalizmden önce bakmanız gereken 1990da üzerine toprak attığımız bu tür komünteryen çöplükler

hepiniz biliyorsunuz ki böyle şeyler almanyada olsa ingilterede olsa saklanmazdı

utanmadan attıkları resmi ajans twitlerine bak

yeni bir çernobili bir başka mal rejim dünyaya ihraç etti

Münferit bir olay olarak kalır umarım

Son düzenleme:

muhtemelen 1100 falan oldu bu böyle diyorsa
saglik bakani bas bas bağırıyor dışarı cikmayin diye sokaga cikma yasağını kendi getiremeyecegine göre ona yüklenmek biraz ağır oluyor bence... sorduğu sorunun cevabini almak icin bugün dışarıya bakmasi yeterliydi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt