- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
..offf amca ya; senin asılacak şeyin kaldı Mı ?
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
..offf amca ya; senin asılacak şeyin kaldı Mı ?
İspanyol gribi de Çin'den çıkma desem ne dersin P.asfi?Eğer dünya tarihinde İspanyol Gribi varsa bu da Çin Virüsü.
onu bırak frengi diye hastalık var. fransız olsam isyan ederim.İspanyol gribi de Çin'den çıkma desem ne dersin P.asfi?
yanlız almanlar harika iş çıkartıyor adamlarda 23 bini geçkin vaka var ölüm sayısı 93 bizde 947 vaka var ölüm sayısı 21 almanlarda ilacımı var bunun anlayamadım.
Gerçek Ölü sayıları gizli tutuluyor ki geçen sağlık bakanı ağzından kaçırdı canlı yayındayanlız almanlar harika iş çıkartıyor adamlarda 23 bini geçkin vaka var ölüm sayısı 93 bizde 947 vaka var ölüm sayısı 21 almanlarda ilacımı var bunun anlayamadım.
Ne dediGerçek Ölü sayıları gizli tutuluyor ki geçen sağlık bakanı ağzından kaçırdı canlı yayında
yanlız almanlar harika iş çıkartıyor adamlarda 23 bini geçkin vaka var ölüm sayısı 93 bizde 947 vaka var ölüm sayısı 21 almanlarda ilacımı var bunun anlayamadım.