Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insanlarin anlamadigi olay evde kalinca bu virus kimseye bulasamaz yani yayilmaz ulkeye vakalar azalir

Bunu daha nasil anlatalim ki yani bunda anlamayacak ne var

Belcika da sözde avrupa’nin göbegi,kuzenim isten gelirken belediye baskani ile esini görmüs sokakta yuruyus yapmislar

sakin ol abim yaw. ;D
Tam işler yolunda, yurtdışı seyahetleri falan yapıyorum toplantılara falan takılıyorum tam küçük enişte moduna girmişim olacak iş mi şimdi bu ? Hayır yani bir de hayatımda ilk kez bir işi uzun süreli olarak sürdürebilmişim, yavaş yavaş soğumaya başladım mesela her şeyi satıp kutuplara falan gidesim var şu an.

Tam işler yolunda, yurtdışı seyahetleri falan yapıyorum toplantılara falan takılıyorum tam küçük enişte moduna girmişim olacak iş mi şimdi bu ? Hayır yani bir de hayatımda ilk kez bir işi uzun süreli olarak sürdürebilmişim, yavaş yavaş soğumaya başladım mesela her şeyi satıp kutuplara falan gidesim var şu an.
Tuvalet kağıdı orada lazım olur bak

yav beterin beteri var

bil bakalım kim italyaya iş taşımış 1 sene kadar önce

kimmiş kim kim😡😡😡🤬🤬🤬

Tanrı hepimizi korusun
God save us all
Gott schütze uns alle
God red ons allemaal
Dieu nous sauve tous
Gud frelse os alle
Dios nos salve a todos

Herkes mümkün mertepe evinde kalsın, kimsenin hayatına sebep olmaya gerek yok. Bol su içip limon yiyin sarımsak yutun, evden dışarı çıkmayın. Geçiçi süre iş yeri kapalı ben ve ailem tüm gün evdeyiz.

bütün kabine geberip gitsin

virüsün insanlığa bir hizmeti olsun
İnş Esad pustuyla yakın temasa girmiştir diye temenni edelim o vakit.
İnsanıni insanına kiydiran ülkenin insan sağlığıyla alakalı bakanlığının olmasi da tuhaf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt