- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Onun da Allah belasını versin, dönecek gibi değil yav ilaç milaç olumlu bir haber falan gelse keşke belki düşer o zaman azıcık.Dolar dönecek mi yine abi. 6.55'den açılacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun da Allah belasını versin, dönecek gibi değil yav ilaç milaç olumlu bir haber falan gelse keşke belki düşer o zaman azıcık.Dolar dönecek mi yine abi. 6.55'den açılacak
peşimizi bırakmıyo lavuk yaaZAYIFLA ARTIK
Dolar dönecek mi yine abi. 6.55'den açılacak
Onun da Allah belasını versin, dönecek gibi değil yav ilaç milaç olumlu bir haber falan gelse keşke belki düşer o zaman azıcık.
100den aşağı değilbakan 30 diyo
Tam işler yolunda, yurtdışı seyahetleri falan yapıyorum toplantılara falan takılıyorum tam küçük enişte moduna girmişim olacak iş mi şimdi bu ? Hayır yani bir de hayatımda ilk kez bir işi uzun süreli olarak sürdürebilmişim, yavaş yavaş soğumaya başladım mesela her şeyi satıp kutuplara falan gidesim var şu an.sakin ol abim yaw.![]()
Tuvalet kağıdı orada lazım olur bakTam işler yolunda, yurtdışı seyahetleri falan yapıyorum toplantılara falan takılıyorum tam küçük enişte moduna girmişim olacak iş mi şimdi bu ? Hayır yani bir de hayatımda ilk kez bir işi uzun süreli olarak sürdürebilmişim, yavaş yavaş soğumaya başladım mesela her şeyi satıp kutuplara falan gidesim var şu an.
Tam işler yolunda, yurtdışı seyahetleri falan yapıyorum toplantılara falan takılıyorum tam küçük enişte moduna girmişim olacak iş mi şimdi bu ? Hayır yani bir de hayatımda ilk kez bir işi uzun süreli olarak sürdürebilmişim, yavaş yavaş soğumaya başladım mesela her şeyi satıp kutuplara falan gidesim var şu an.
Suriyede ki ilk vaka sağlık bakanıymis.
Virüs'ün bir mikrop olduğunu bilmeme ihtimalin olmadığını varsayıyorum.Virüslerden tiksindim. Mikrop ve bakterileri daha çok seviyorum artık.
İnş Esad pustuyla yakın temasa girmiştir diye temenni edelim o vakit.bütün kabine geberip gitsin
virüsün insanlığa bir hizmeti olsun
yapılan test 1Suriyede ki ilk vaka sağlık bakanıymis.