Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
İsmimi Can Kolibasili olarak değiştirmek istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyisini yapiyosunuz hocam. Kötünün iyisini düşünmek lazım. İşten güçten ailesine tam anlamıyla vakit ayiramayanlar da bu musibet dolayısıyla şuan yerine getiriyordur o görevini.Herkes mümkün mertepe evinde kalsın, kimsenin hayatına sebep olmaya gerek yok. Bol su içip limon yiyin sarımsak yutun, evden dışarı çıkmayın. Geçiçi süre iş yeri kapalı ben ve ailem tüm gün evdeyiz.
İnsanı şartlarda yaşayan 3 5 kişi falan var zaten Suriyede. Gerisi telef oldu malesef.yapılan test 1
vaka sayısı 1
Bu gece ile faaliyete son verdik. İşten gelince yarım saat yıkanıp odaya giriyordul, sabah kalkıp yine yatım saat yıkanıp işe gidiyorduk. Ne eve ne iş yerine hastalık götürmek istemedik. Aklımız ev de bedenimiz işteydi, sağolsun patron gereğini yaptı, artık bize de geteğini yerine getirmek kaldı. Evdeyiz.En iyisini yapiyosunuz hocam. Kötünün iyisini düşünmek lazım. İşten güçten ailesine tam anlamıyla vakit ayiramayanlar da bu musibet dolayısıyla şuan yerine getiriyordur o görevini.
Bende dahil coğu zaman unutuyoruz asıl işimizi çünkü.
Virüs'ün bir mikrop olduğunu bilmeme ihtimalin olmadığını varsayıyorum.
İşte buna katılırım.Hayır, virüs ve mikrop aynı olamaz. Virüs daha aşağılık ve daha şerefsizdir.
Bütün ödeneği kendine test yapmak için kullanmış demek ki.Suriyede ki ilk vaka sağlık bakanıymis.
Altyazı doğru da videonun tamamında ne anlatılıyor izledin mi?şu alt yazı doğru mu fransizdaslar
İşte buna katılırım.
bu kovudin labaratuvarda bilinçli üretildiği 2003te ve aşısı olduğu fare ve tavşanlarla deneyler yapıldığı tarzda komplo teorileri gerçi eleman site ismi veriyor komplo değil gerçekler vb şeyler diyor ama bana inandırıcı gelmediği için bu tarz şeyler atlaya atlaya izledimAltyazı doğru da videonun tamamında ne anlatılıyor izledin mi?
bu kovudin labaratuvarda bilinçli üretildiği 2003te ve aşısı olduğu fare ve tavşanlarla deneyler yapıldığı tarzda komplo teorileri gerçi eleman site ismi veriyor komplo değil gerçekler vb şeyler diyor ama bana inandırıcı gelmediği için bu tarz şeyler atlaya atlaya izledim
![]()
Brevet EP 1694829-B1, une vidéo complètement fausse sur le coronavirus
Une fausse vidéo devenue virale prétend que le coronavirus a été inventé en 2004. Retrouvez la vérité sur le brevet utilisé comme référence.www.francoischarron.com
Bunu çevirdim burda bu videonun uydurma olduğuna dair bir şeyler yazıyor. Fransız renktaşlar ne diyor bu konuda?