- 1 Mayıs 2018
- 53.066
- 43.487
- 3.298
Yok reis eski sevgilimdi. Sinem şu anki platoniğim![]()
gelisme var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok reis eski sevgilimdi. Sinem şu anki platoniğim![]()
Yok reis açılmadım kıza. Bir süre kızlardan elimi ayağımı çektim. Bu sene üniversiteyi kazanırsam orada yaparım belki bir şeyler. Orada da yapamazsam yabancı kızlara yöneleceğim. Türk kızları kadar illet bir ırk yok maalesef. Genellemek istemiyorum ama mesela eski sevgilime de diyordum sen farklısın diğer Türk kızlarından diye. 3-4 ay konuştuk falan o da diğerleri gibi çıktı. Ben artık kızlara güvenmek istiyorum, inanmak istiyorum. Hepsi yılan.gelisme var mi
Yok reis açılmadım kıza. Bir süre kızlardan elimi ayağımı çektim. Bu sene üniversiteyi kazanırsam orada yaparım belki bir şeyler. Orada da yapamazsam yabancı kızlara yöneleceğim. Türk kızları kadar illet bir ırk yok maalesef. Genellemek istemiyorum ama mesela eski sevgilime de diyordum sen farklısın diğer Türk kızlarından diye. 3-4 ay konuştuk falan o da diğerleri gibi çıktı. Ben artık kızlara güvenmek istiyorum, inanmak istiyorum. Hepsi yılan.
Yok reis açılmadım kıza. Bir süre kızlardan elimi ayağımı çektim. Bu sene üniversiteyi kazanırsam orada yaparım belki bir şeyler. Orada da yapamazsam yabancı kızlara yöneleceğim. Türk kızları kadar illet bir ırk yok maalesef. Genellemek istemiyorum ama mesela eski sevgilime de diyordum sen farklısın diğer Türk kızlarından diye. 3-4 ay konuştuk falan o da diğerleri gibi çıktı. Ben artık kızlara güvenmek istiyorum, inanmak istiyorum. Hepsi yılan.
AGS çin
Bizde sokağa çıkma yasağı için neyi bekliyorlar anlamak güç vaka sayısı resmen 5 bin 10 bin mi olmalı diyeceğim de neyi bekledikleri belli beyefendinin keyfinin gelmesini .
çinlileri sever misinewt şimdi birileri gene ags çin fln yazar gene xd
ırk ayrımı yokçinlileri sever misin
Üniversitede daha beterleri ile karşılaşma olasılığın %80 şimdiden söylemesi reisYok reis açılmadım kıza. Bir süre kızlardan elimi ayağımı çektim. Bu sene üniversiteyi kazanırsam orada yaparım belki bir şeyler. Orada da yapamazsam yabancı kızlara yöneleceğim. Türk kızları kadar illet bir ırk yok maalesef. Genellemek istemiyorum ama mesela eski sevgilime de diyordum sen farklısın diğer Türk kızlarından diye. 3-4 ay konuştuk falan o da diğerleri gibi çıktı. Ben artık kızlara güvenmek istiyorum, inanmak istiyorum. Hepsi yılan.
kadınlara güvenmemen gerektiğini anladığın vakit bu işin ustası olacaksınYok reis açılmadım kıza. Bir süre kızlardan elimi ayağımı çektim. Bu sene üniversiteyi kazanırsam orada yaparım belki bir şeyler. Orada da yapamazsam yabancı kızlara yöneleceğim. Türk kızları kadar illet bir ırk yok maalesef. Genellemek istemiyorum ama mesela eski sevgilime de diyordum sen farklısın diğer Türk kızlarından diye. 3-4 ay konuştuk falan o da diğerleri gibi çıktı. Ben artık kızlara güvenmek istiyorum, inanmak istiyorum. Hepsi yılan.
Come back?Çin: 39 yeni vaka, 9 ölü, 273 iyilesen --> 5120 aktif vaka
G. Kore: 64 yeni vaka, 7 ölü, 257 iyilesen --> 5684 aktiv vaka