Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.901
- 17.619
- 1.918
Tüm seriyi izleyin.
Yahu mantikli geliyor. Ilk Vietnam'da gorulmus 2003 senesinde. 2020 yilinda adamlar hasta sayisini biranda sifirlamislardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm seriyi izleyin.
1-2 hafta daha sokağa çıkma yasağı kararı alınmazsa, hastanelerde adam koyacak yer bulamayız. felaket hızlı yayılıyor bu virüs. derhal herkesin evine kapatılması lazım.
Takmak zorundalar. Bu virüs, fakire bulaşıp da zengini teğet geçmiyor.Haklısın. Bilim Kurulu üyeleri de üstü kapalı biçimde söylüyor ama takan yok anladığım kadarıyla.
Ne testi yaptıkki bir test için 2 saat beklersek kaç test yapabilirizki test için gelenleri kovuyor hastanelerSize bir soru..
Yapilan testlerin sadece yuzde 6'sinda pozitif tani cikmasi iyi midir yoksa zaten yetersiz olan test sayisinin gereksiz bir sekilde harcandigini mi gosterir?
Size bir soru..
Yapilan testlerin sadece yuzde 6'sinda pozitif tani cikmasi iyi midir yoksa zaten yetersiz olan test sayisinin gereksiz bir sekilde harcandigini mi gosterir?
Yıllar sonra tanıcağız seninle demek kiCorona sebebi ile girgira ara verme karari aldim.
O videoda kit ve aşının patenti bile var deniyor.sars ve mers icin asi bulunmadan kontrol altina aldilar
asinin da cikmasi bi ton zaman alacak o zamanda yasanan ekonomik sikintiya degecek bi plan mi dusunmek lazim
İtalya ile benzerlik burada mevcut üstelik.Ne testi yaptıkki bir test için 2 saat beklersek kaç test yapabilirizki test için gelenleri kovuyor hastaneler
herkes test yapamaz kitler pahalı diyorlar.bu mantıkla yapılan testten ne hayır gelir
80 milyonluk ülke kontrol altına almak öyle kolaymı köylere mecralara bir yayılırsa allah korusun
önlemini alamazsın şehirle bağlantısı saatler süren köyler var böyle dayılar gezmeye devam ederse
o köylere bu virüs bir giderse ozaman seyreyle gümbürtüyü
İtalya ile benzerlik burada mevcut üstelik.
Onlarda'da bizim gibi köy yapısı mevcut.
Katılıyorum kesinlikle. Köylere sıçrar ise işimiz çok zor
Yuzdelik dilim olarak düşük çıkması güzel bunun gereksizi olmaz alnımızda yazmiyor hasta veya değil. Bulaşıcılık düşük olsa evet gereksiz olurdu.Size bir soru..
Ne testi yaptıkki bir test için 2 saat beklersek kaç test yapabilirizki test için gelenleri kovuyor hastaneler
herkes test yapamaz kitler pahalı diyorlar.bu mantıkla yapılan testten ne hayır gelir
80 milyonluk ülke kontrol altına almak öyle kolaymı köylere mecralara bir yayılırsa allah korusun
önlemini alamazsın şehirle bağlantısı saatler süren köyler var böyle dayılar gezmeye devam ederse
o köylere bu virüs bir giderse ozaman seyreyle gümbürtüyü
Nasıl kalmadı? Türkiye'de köy nüfusu ne kadar ki? Vallahi benim bilgilerin 20 sene öncesine dayalı... değiştiğini tahmin etmemiştim açıkçası şimdiAbi köyde nufus kalmadı ki ?