Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
Tabak boş gönderilmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 40 yaş arası adamlar tuttum, her türlü işimi hallediyorlar. Hatta Birini gıcık olduklarımı sopalasın diye tuttum, tek işi bu.@Sertan Nalbant dayı alışveriş filan yapman gerekiyor mu?
Bahçelievler de dayım ev.30 40 yaş arası adamlar tuttum, her türlü işimi hallediyorlar. Hatta Birini gıcık olduklarımı sopalasın diye tuttum, tek işi bu.
Ev neredeydi senin, gerekirse birşeyler göndermek için yazar mısın?
Canım
Doktor anlatmıştı tam kapasite çalışacaklarını 7000 tane yapma kapasitesi var demiş üstünü de yapabiliriz ama ürün tedarik etmemiz lazım en büyük engel bu demisAyda 2 bin maks sanırım
Fena rakam değil
Koronavirüs vakasina rastlanmayan ülkeler:
Myanmar, Kuzey Kore, Tacikistan, Laos, Türkmenistan, Yemen, Mali, Malavi, Burundi, Sierra Leone, Libya, Komorlar, Lesotho, Botsvana, Güney Sudan, Gine-Bissau, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları, Dominika, Belize, Saint Kitts ve Nevis
kuzey korede vardı,öldürüyor kimyon sucuk..Virüsün henüz bulasmadigi en kalabalik nüfuslu ülke olan MYANMAR'da 2 vaka görüldü. Artik KORONA VIRÜS orada da var..
Belize yine virüsün bulastigi bir baska ülke
Koskoca Mikronezya Federal Devletlerini nasıl tanımazsın rengim. :/Mikronezya diye ülke varmis he
Tüm gurbetcileri acil duruma destek icin başlıga beklıyorumInanilmaz ama yapmak zorundayim..hey Allahim ya...
NRW BÖLGESINDE OLAN GURBETCI ARKADASLARA:
SIZIN SEHRINIZDE TUVALET MENDILI BULUNUYRSA LÜTFEN ÖZELDEN BANA HABER VERIN TESSEKÜRLER....
bunun icin konu acmayi bile düsündüm de ...bu mesaj ile bile rezil olduk zaten. Herseyi depola sen sonra tuvalet mendilinde geri kal.
Gelsenkirchende hic bir yerde yok..yok yokkkk
12lisini 1000 tlye gondereyim renttas.Inanilmaz ama yapmak zorundayim..hey Allahim ya...
SIZIN SEHRINIZDE TUVALET MENDILI BULUNUYRSA LÜTFEN ÖZELDEN BANA HABER VERIN TESSEKÜRLER....
bunun icin konu acmayi bile düsündüm de ...bu mesaj ile bile rezil olduk zaten. Herseyi depola sen sonra tuvalet mendilinde geri kal.
Taş kullanInanilmaz ama yapmak zorundayim..hey Allahim ya...
OSMdeki borcundan duselım 250tlye yolla fati abiye12lisini 1000 tlye gondereyim renttas.