Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Testleri neye göre yapıyorlar? Pek bilgim yok bu konuda.
Yani hastanelere başvuranlar ya da hastaların yakınları, temas ettikleri dışında nasıl bir test yapma yöntemi izlenebilir?
Benim bildiğim biz hala yaygın test aşamasına geçmedik hazırlık altyapı vs kuruluyor lafları ediliyordu, şu an bildiğim kadarıyla semptomları bariz gösterenler + yurtdışı teması veya temas etmiş kişilerle temas etmiş olmak + pozitif çıkanlar ile temas edenler ile sınırlı. Doğru olmayabilir ben böyle biliyorum.

Karantınada ne oldu ne yediniz tek kısı mı kaldınız anlatsan uyelerımız okusa emrecim

bizim burası tek kişi

yemek bildiğin yemekhanelerde çıkan yemek

odadan pek çıkmadığımız için genel olarak ne oluyor bilinmiyor

ben de çıkmıyorum pek

görevliler sürekli temizlik yapıyor

Şu anda insanları çalıştıkları yerler ücretli/ücretsiz izine çıkarıyorlar. Senelik izinleri eksilere düşüp, çalıştıkları şirketlere borçlanıyorlar.
izne çıkanlar da dışarda fink atıyor.işi olmayan evde kalması zorunlu olmalı,imkanı olanlar evde çalışmalı.devlet çalışanları nöbet usulü çalışmalı en azından

bugün çıkan rakamlar görece pozitif değil mi

Yıllık izni kullandiriyorlar bunu biliyorum. Ama diyelim 20 gün yıllık iznin var sana 40 günmüş gibi kullandirip 20 gün şirkete borçlu olamazsin. Bu suç. Ilerde o şirkette seni zorla calistirmaya girdiğinden suç

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya borçlanacaklar ya da maaşlarını alamayacaklar gitmedikleri günler için böyle bir dönemde.
Sana bunu sunuyorlar, suç olması değiştirmiyor bir şeyi.

Karantina şart, iş yerlerin de az adam çalılıyor ancak o insanlar daha çok kişiyle temas ediyor. Birilerini korurken diğerlerini daha çok ateşe atıyorsun.

12 gün bire bir kıyaslanmış, yapılan test sayılarını bilmek lazım anlamlı olabilmesi için ama yine de ürkütücü.

ingiltere,fransa ticareti bile durduruyor adam ekonomisine güveniyor herkesın zararını karsılayacak maasını verecek

işte bizde o yok vergilerle geçinen bir ülkeyiz yasak gelirse ekonomi dibi görür ve kuvvetli muhtemel sonraki secimde iktidar komple degisir

ingiltere,fransa ticareti bile durduruyor adam ekonomisine güveniyor herkesın zararını karsılayacak maasını verecek

işte bizde o yok vergilerle geçinen bir ülkeyiz yasak gelirse ekonomi dibi görür ve kuvvetli muhtemel sonraki secimde iktidar komple degisir
Böyle devam ederse de yönetelicek bir halk kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt