Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Endonezya'da kritik bir öneme sahip Merapi Yanardağı patlamış. Sırada ne var acaba Yellowstone falan mı ?

benim abim de 1 hafta önce yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik vs ile gitti hastaneye test mest yapılmadı bi serum yedi evde3-4 gün yattı ama çok kötüydüm ölüyodum aw diyodu bana. sanırım böyle atlatıyolar. bizimki virüs müydü bilmiyorum da daha önce böyle hiç olmamıştı diyo :D

2 hafta önce aynı şikayetleri yaşadım. Özel hastaneye gittim test yapılmadığını söylediler. Influenza testi yaptılar o da negatif çıktı.

Üzerine tam 4-5 gün can çekiştim resmen. 3 gün ateşimi 38 altına düşüremedim bile geceleri 39,5a kadar çıktı. İnanılmaz bir baş ağrısı, bitkinlik. Günde 15-16 saat falan uyumuşumdur 4-5 gün. Sonra biraz toparladıktan sonra da öksürük başladı. Hala biraz var 14-15 gün oldu ama artık toparladım. Öksürüğün de bitmesini bekliyorum.

Corona mıydım bilmiyorum ama hiç böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saç sakal birbirine karıştı. Aynaya böyle bakıyorum sürekli.

3 martta da patlamış ya.. İlginç şeyler oluyor. Nisanda da göktaşı gelirse hadi geçmiş olsun..

@İlyas Karaca
Renktaşım geçmiş olsun en kısa zamanda hafif şekilde atlatacaksın eminim. Boş su iç, dinlen ve aileni koru. İyileşerek bir çok insan için örnek olacaksın.

Ya zaten yurtdışına çıkış yok, @Mehmet Arslaner nasıl çıkacak, nereye çıkacak, yürüyüp mü çıkacak, çıkıp da çıkmadım mı diyecek?
2 aya illaki gevşer dünya genelinde bu kadar katı sürdürülemez bu iş. O arada kaçarım zaten amaç virüs olmayan yere gitmek değil sevdiğin insanlardan uzaklaşmak.

giphy.gif

2 hafta önce aynı şikayetleri yaşadım. Özel hastaneye gittim test yapılmadığını söylediler. Influenza testi yaptılar o da negatif çıktı.

Üzerine tam 4-5 gün can çekiştim resmen. 3 gün ateşimi 38 altına düşüremedim bile geceleri 39,5a kadar çıktı. İnanılmaz bir baş ağrısı, bitkinlik. Günde 15-16 saat falan uyumuşumdur 4-5 gün. Sonra biraz toparladıktan sonra da öksürük başladı. Hala biraz var 14-15 gün oldu ama artık toparladım. Öksürüğün de bitmesini bekliyorum.

Corona mıydım bilmiyorum ama hiç böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu belirtiler yasli ve kronik hastalarda oldu mu maalesef öldürüyor.. 100 binlerce genc belki böyle hasta oldu son 1.5 ayda.

Cevaplandıysa özür dilerim, son mesajların tamamını okuyamadım.
Şehir dışına çıkarken alınacak valilik izni sadece otobüsle seyahat edecekleri mi kapsıyor yoksa özel otomobiller de dahil olmak üzere herkese mi yasak? O konuda bir karışıklık var sanırım.

lan ardımdan onca muhabbet dönmüş.birincisi benim laflarım degildi,ben sadece baskalarının yorumlarını tasıdım buraya.ki o yorumlarda da vaka azalacak,artacak denmedi,24 mart haftası ilaç ve asıya yönelik tedavi yöntemleri gelişebilir dendi,9 nisanda iyice ayyuka cıkar dendi bu konuya yönelik haberler.bende bekliyorum umutla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt