Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu dönemin insanı iyi ki bin- iki bin sene önce falan yaşamamış, adamlar ne şartlarda yaşamışlar salgın geldimi şehrin 4'te 3'ü falan gidermiş. Kronik sıkıntısı olanlar + yaşlılarla birlikte yaşayıp ve çalışmak zorunda kalanlar haricinde evham yapanları gerçekten anlamıyorum. Bu süreç hızlı şekilde atlatılmazsa bundan sonra yaşanacak ekonomik sıkıntı bugünleri size mumla aratacak.

fatih hocama bişey olmasın ,ben ölem.iyiymiş zaten

Yalnız bu dönemin insanı iyi ki bin- iki bin sene önce falan yaşamamış, adamlar ne şartlarda yaşamışlar salgın geldimi şehrin 4'te 3'ü falan gidermiş. Kronik sıkıntısı olanlar + yaşlılarla birlikte yaşayıp ve çalışmak zorunda kalanlar haricinde evham yapanları gerçekten anlamıyorum. Bu süreç hızlı şekilde atlatılmazsa bundan sonra yaşanacak ekonomik sıkıntı bugünleri size mumla aratacak.
Yeni dünya düzeni --> loading.

Kadir Has Üni rektörü, eşi ve oğluda yakalanmış. 13 martta yakalanmış rektör 25inde taburcu edilmiş. Eşinin tedavisi devam ediyormuş oğlu ise ayrı bir evde karantinadaymış.

2 ay bekleyeceksen komple kal artık. Bütün pandemiyi yemiş olacan zaten.
Kalırım yav seni mi kıracam. Ama şu var ben zaten senenin en az yarısında Romanya'da oluyorum o sayılmaz yani, Romanyaya gitsem de sözümü tutmuş sayılırım şimdiden anlaşalım sonra aramız açılmasın.

lan ardımdan onca muhabbet dönmüş.birincisi benim laflarım degildi,ben sadece baskalarının yorumlarını tasıdım buraya.ki o yorumlarda da vaka azalacak,artacak denmedi,24 mart haftası ilaç ve asıya yönelik tedavi yöntemleri gelişebilir dendi,9 nisanda iyice ayyuka cıkar dendi bu konuya yönelik haberler.bende bekliyorum umutla

engel ac

Rönesans dönemi İtalya'sında yaşamak isterdim. Kaderimize bakın ki 10 bin yıllık İnsanlık tarihinde denk gele gele 2020 yılına denk geldik. :)

Geçmiş olsun renktaş, dikkat et kendine.
Hangi belirtiler vardı sende?

Destekleriniz için teşekkürler, ateş hafif öksürük ishal ve ilk gittiğim doktora göre zatürre başlangıcı varmış akciğerimde

Solunum sorunu yoksa ve kronik bir hastalık yoksa gençleri yolluyorlar evlere 14 gün bütün evden uzak yaşamaya çalışacağım

sadece öksürükten bilmem neyden bu virusun olması ne tuhaf ya.belki su an hepimiz hastayız ama farkında degiliz

Destekleriniz için teşekkürler, ateş hafif öksürük ishal ve ilk gittiğim doktora göre zatürre başlangıcı varmış akciğerimde

Solunum sorunu yoksa ve kronik bir hastalık yoksa gençleri yolluyorlar evlere 14 gün bütün evden uzak yaşamaya çalışacağım
Evdekilerden izole bir şekilde odaya geç ve oradan çıkman gerektiğinde başkaları ortada bulunmasın. Mümkünse odadan çıktığında da hiç bir yere ve hiç bir şeye dokunma. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim.

Daha aksam cnn’de profun biri tuvalete girdiginizde klozeti temizleyin, evde 2 wc varsa ayri ayri kullanin vs. diyordu

Ben zaten virüslü olduüumu hesap ederek hareket ediyorum hep. Bizimkilerle aynı evdeyiz ama yaklaşmıyorum hiç, shakerım var suyu hep aynı şeyle içiyorum bulaşıklarımı kendim yıkıyorum vs. Zaten bokluk buradan geliyor muhtemelen farkında olmayan kişi kendi ailesine yayıyor sürekli.

küfür kısaltmasına ceza vereceğine ,ligler oynanırken 2 hafta ceza vereydin lider girerdik coronoya
lig suan oynanmiyor ama istedigin zaman ceza verebilirim yani bi mesaj atman yeter murph beni banla demen yeter kisaca

kurallari uygulamisizdir, aksi düsünülemez. en kibar forum yönetimi bizdedir

Evdekilerden izole bir şekilde odaya geç ve oradan çıkman gerektiğinde başkaları ortada bulunmasın. Mümkünse odadan çıktığında da hiç bir yere ve hiç bir şeye dokunma. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim.

Teşekkürler renktaş odadan çıkarken telefonla arayıp başka odaya girmelerini söyleyip kapıyı kapattırtıcam zaten ve eldiven ile maskeyle çıkıcam odadan renktaş

Ha birde bende ishal de vardı

lig suan oynanmiyor ama istedigin zaman ceza verebilirim yani bi mesaj atman yeter murph beni banla demen yeter kisaca

kurallari uygulamisizdir, aksi düsünülemez. en kibar forum yönetimi bizdedir
la bi daha o şekilde ceza almayı yasakladılar bana,ama şu corona illeti sonrası bence bi kolaylık saglanır.mayısta baslar ligler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt