- 2 Temmuz 2011
- 138.473
- 59.089
- 5.488
ben sporumu yapayım babyler,görüşürüz.canım ay çöreği ve kesme cekti ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerizekalı.ben sporumu yapayım babyler,görüşürüz.canım ay çöreği ve kesme cekti ya
millet coronadan degilse bile ajliktan yahut psikolojiden ölüp gidecek daha zpor diyon sergioben sporumu yapayım babyler,görüşürüz.canım ay çöreği ve kesme cekti ya
Sazanligi yapan sen olmamaliydin abiGerizekalı.
Oltaya geldin oglum lan,her yorumuma inanmayinmillet coronadan degilse bile ajliktan yahut psikolojiden ölüp gidecek daha zpor diyon sergio
citir toplari gömmeye devam ediyorsun herhalde
Sazanligi yapan sen olmamaliydin abioltaya baskalarini bekliyodum.su an outlander izliyorum
Neden GSC sorusuna cevap niteliğinde diyaloglar.
kendisini muhafazakar olarak tanimlayan sag cemiyetin önde gelen üyelerini ariyoruz gibi suanNeden GSC sorusuna cevap niteliğinde diyaloglar.
Onla aramız limoni biraz.Serkan şafağın 1 yazısı bu soruna cevap olacaktır abi.
Kopek gifi paylasma kemallettin admir kiziyo
Elma Dersem Çık - Box Office Türkiye söyle filmler bile yapiliyor artik gscden edindigin tecrübelerle bir film cekme vakti gelmistir heiwsOltaya geldin oglum lan,her yorumuma inanmayin
beles sergene kim hayir diyebilir
Gsc olmazsa olmaz uyeler top 5 listkesme ne lan. sergoidin her postunda yeni bir yemek ismi ogreniyorum