Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbulda 26 aile hekimi pozitifmiş bunlar nerden kaptı büyük ihtimal sokakta vatandaş umrecilerden sonra bu hekimler kaç kişiyi tedavi etti onlar arastırılıp test yapıldı mı

Büyük ihtimal umreden dönüp hakkı olan 14 günlük rapor için başvuranlardan kapmışlardır. Hastanelere yetiştirilemeyen koruyucu maske ve ekipmanların aile hekimlerinin ayağına serildiğini zannetmiyorum. Mutlaka şu an servis edilenden çok daha fazla potansiyel vaka vardır, zaten bu zıkkım virüsün alameti farikası bu. En geç 2 haftaya gerçek sayıları duymaya başlarız.

Twitırda Türkçe kaynaklar hariç teyit etmek istediğiniz bir görsel, haber falan olursa bu lavuğu etiketleyin:

19.15 te Fahrettin Koca'nın açıklama yapması bekleniyormuş.

Bitip bitmediğini insanlar tekrar fabrikalara, metrolara, restaurantlara doluşunca anlarız. Şu an kontrol altına alındı. Ama hayat böyle devam edemez. Yavaş yavaş kaldıracaklar zaten bildiğim kadarıyla tekrar görülmeye başlanırsa yine karantina.

Bence Çin'de ki rakamlar kesinlikle doğru değil ama tekrar çıksa bile böyle bir patlama yapacağını öngörmüyorum orada. Zaten virüsü kapanların yüzde 80'inde semptom bile olmadığını söylüyorlar, sürü bağışıklığı çoktan kazanılmıştır. Bizimkilerde baştan bunu mu düşündü diye düşünmeden edemiyorum bazen. Ölenlerin hepsi insan ve hepsinin bir ailesi var sonuçta ama mesela İngiltere'de bu ivme düşünce tekrar yokuş yukarı tırmanacağını düşünmüyorum. Bu şekilde rakamlar çıkan bir ülkede bence milyonların enfekte olduğunu tahmin etmek zor değil.

Bence Çin'de ki rakamlar kesinlikle doğru değil ama tekrar çıksa bile böyle bir patlama yapacağını öngörmüyorum orada. Zaten virüsü kapanların yüzde 80'inde semptom bile olmadığını söylüyorlar, sürü bağışıklığı çoktan kazanılmıştır. Bizimkilerde baştan bunu mu düşündü diye düşünmeden edemiyorum bazen. Ölenlerin hepsi insan ve hepsinin bir ailesi var sonuçta ama mesela İngiltere'de bu ivme düşünce tekrar yokuş yukarı tırmanacağını düşünmüyorum. Bu şekilde rakamlar çıkan bir ülkede bence milyonların enfekte olduğunu tahmin etmek zor değil.
Bence kimse bir şey bilmiyor İngiltere sürü bağışıklığı denenecek aynen devam dedi iki gün sonra okulları tatil etti bir hafta sonra da sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Akdeniz ateşi hastalığı hap ile kontrol altında tutulan bir hastalık. Bu bile corona için tehlikeyse yandık biz ya. Ülkede hemen hemen herkesin kronik bir rahatsızlığı var.
Hele bende kronik alerji var. Yaz kış hapşuruk, burun akıntısı, göz kaşıntısı, güneşe bakamama vs. vs.

Kendinize iyi bakın sizi tanımak güzeldi

Akdeniz ateşi hastalığı hap ile kontrol altında tutulan bir hastalık. Bu bile corona için tehlikeyse yandık biz ya. Ülkede hemen hemen herkesin kronik bir rahatsızlığı var.
Hele bende kronik alerji var. Yaz kış hapşuruk, burun akıntısı, göz kaşıntısı, güneşe bakamama vs. vs.

Kendinize iyi bakın sizi tanımak güzeldi
Kronik alerji bende de sozkonusu, ama 15 yildir kullandigim hap bunu son derece basarili bir sekilde bastiriyor.

Hap ismini vereyim mi, yoksa sen alternatif yollari mi kolluyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt