- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlaç içmeden grip nezle gibi hastalıkları atlatabiliyorsaniz bunun da üstesinden gelebilirsiniz. Vucut direnci çok çok önemli bol nane limon kaynatıp, yeşil çay için boş durdukça suya yüklenin evelallah üstesinden geleceğiz.
@Serkan G. VerenKaynak???
Hepimize afiyet olsun
Bodrum da annesinin testi pozitif çıkınca karantinaya almışlar hastanede. Çocukta belirti yok diye test bile yapmadan salmışlar. Muhtemelen uyarı da yapmamışlar, çocuk eczane eczane ilaç arıyormuş.
(Bugün gittigim eczacının anlattığı)
Benzeri şeyi numune Hst. Hk okudum. Bu vb tedbirsizlik veya umursamazlik yapan sağlıkçılar yüzünden katlanarak devam eder bu iş.
Hastanede yatacak yer bulunmamasına tamam ama en azından kontrol evleri yapılıp, hastanede tedavi gören kişilerin yakınlarını orada denetime almak lazım. İpin ucu kaçıyor.
Yav bi git işine kafamı açma kitap mitap oku
İşin özü vücuduma hap sokmamaya çalışıyorum, benim için ilaç çıtası gripin diyeyimKronik alerji bende de sozkonusu, ama 15 yildir kullandigim hap bunu son derece basarili bir sekilde bastiriyor.
Hap ismini vereyim mi, yoksa sen alternatif yollari mi kolluyorsun?
c ile baslayan hap miKronik alerji bende de sozkonusu, ama 15 yildir kullandigim hap bunu son derece basarili bir sekilde bastiriyor.
Hap ismini vereyim mi, yoksa sen alternatif yollari mi kolluyorsun?
bune yavEczacı şu şekilde dolaşıyor 4 5 mt koymuş hastalarla arasına
Bulastiysa da mukadderat artık.
Ekli dosyayı görüntüle 75835
Romatizmal hastalığı nedir ama bilmek lazım, romatizma sorunu olanlar da (ki vefat eden kişinin doğuştan sorunu varmış yani kronik) kalp ile ilgili problemler de oluyor benimde yengemde var mesela oradan biliyorum. 6 ayda bir kontrol ediliyor.
niye açılmayor yav neyseKatılıyorum
Hasta olmasak da bu dönem kendimize bakalım.Valla bende grip var kaç gündür nane limon içiyorum, faydası da oluyor. Taylot da gece yatmadan içiyorum.
Muhtemelen eczacı ayak üstü seniBodrum da annesinin testi pozitif çıkınca karantinaya almışlar hastanede. Çocukta belirti yok diye test bile yapmadan salmışlar. Muhtemelen uyarı da yapmamışlar, çocuk eczane eczane ilaç arıyormuş.
(Bugün gittigim eczacının anlattığı)
Benzeri şeyi numune Hst. Hk okudum. Bu vb tedbirsizlik veya umursamazlik yapan sağlıkçılar yüzünden katlanarak devam eder bu iş.
Hastanede yatacak yer bulunmamasına tamam ama en azından kontrol evleri yapılıp, hastanede tedavi gören kişilerin yakınlarını orada denetime almak lazım. İpin ucu kaçıyor.