Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlaç içmeden grip nezle gibi hastalıkları atlatabiliyorsaniz bunun da üstesinden gelebilirsiniz. Vucut direnci çok çok önemli bol nane limon kaynatıp, yeşil çay için boş durdukça suya yüklenin evelallah üstesinden geleceğiz.

İlaç içmeden grip nezle gibi hastalıkları atlatabiliyorsaniz bunun da üstesinden gelebilirsiniz. Vucut direnci çok çok önemli bol nane limon kaynatıp, yeşil çay için boş durdukça suya yüklenin evelallah üstesinden geleceğiz.

Valla bende grip var kaç gündür nane limon içiyorum, faydası da oluyor. Taylot da gece yatmadan içiyorum.

Bodrum da annesinin testi pozitif çıkınca karantinaya almışlar hastanede. Çocukta belirti yok diye test bile yapmadan salmışlar. Muhtemelen uyarı da yapmamışlar, çocuk eczane eczane ilaç arıyormuş.

(Bugün gittigim eczacının anlattığı)

Benzeri şeyi numune Hst. Hk okudum. Bu vb tedbirsizlik veya umursamazlik yapan sağlıkçılar yüzünden katlanarak devam eder bu iş.

Hastanede yatacak yer bulunmamasına tamam ama en azından kontrol evleri yapılıp, hastanede tedavi gören kişilerin yakınlarını orada denetime almak lazım. İpin ucu kaçıyor.

Bodrum da annesinin testi pozitif çıkınca karantinaya almışlar hastanede. Çocukta belirti yok diye test bile yapmadan salmışlar. Muhtemelen uyarı da yapmamışlar, çocuk eczane eczane ilaç arıyormuş.

Benzeri şeyi numune Hst. Hk okudum. Bu vb tedbirsizlik veya umursamazlik yapan sağlıkçılar yüzünden katlanarak devam eder bu iş.

Hastanede yatacak yer bulunmamasına tamam ama en azından kontrol evleri yapılıp, hastanede tedavi gören kişilerin yakınlarını orada denetime almak lazım. İpin ucu kaçıyor.

Muhtemelen çocuktan eczacıya, eczacıdanda sana bulaşmıştır karşim geçmiş olsun

Kronik alerji bende de sozkonusu, ama 15 yildir kullandigim hap bunu son derece basarili bir sekilde bastiriyor.

Hap ismini vereyim mi, yoksa sen alternatif yollari mi kolluyorsun?
İşin özü vücuduma hap sokmamaya çalışıyorum, benim için ilaç çıtası gripin diyeyim :D Hemen hemen tüm hastalıklarda tamamen alternatif yöntemlerle durumdan kurtulmaya çalışıyorum.

Muhtemelen eczacı ayak üstü seni

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt