Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne tebriği yahu olması gereken oluyor diye tebrik mi edicez bir de, ortada sıkıntılı bir süreç var devlet halkına bakıcak bu süreç geçince de halk devlete bakmaya devam edicek 199 ülke böyle yaparken biz maske dağıtılıyor diye tebrik mi edicez alla alla ya.

Ne tebriği ne diyorsun ben tebrik edelim mi dedim! Adamlar milyonlar maske üretildiğini söylediklerinde kime peşkeş çektiler kimi Zengin ediyorlar diye eleştirenlere lafım. Öyle bir yazıyorsunuz ki yandaş muamelesi görüyorum MK

43.webp

aldım beyler
beleşçilik bizim işimiz.

Aldığımız maskelerin temizlenme ve tekrar kullanma özelliği olup olmadığını nasıl anlarız? (yıkamayı denemeden önce)

Asıl linçle muhalefet yapılmaz. Geçtiğimiz günlerde maske üretiminin başladığı ve vatandaşın çok kolay ulaşabileceği yerlerden bu maskeleri temin edebileceğini söylemişti bakanlık. Ardından ücretsiz yapın, vergilerimiz nerede tarzı eleştiriler gırla gitti. Ben de bu maskelerin ücretsiz dağıtılacağını söyledim. Kimse iplemedi. Her şeye muhalif ederek düze çıkamazsın. Mantıklı noktalarda tebrik edeceksin ki her boka muhalefet eder bunlar denilip karşı muhalefet geliştiremesinler!

Muhalafet olmasaydı şu an ne asgari ücret 2300 lira olurdu nede bayram ikramiyesi diye bişey olurdu.

Hastalarımız iyileşmeye devam ediyor 🧿
Düne kadar 484 hasta iyileşmişken
Dün ve bugün toplam 558 hasta iyileşti

Stabil gidiyoruz umarım böyle gide gide düşüşe geçeriz.test sayımızın artması iyileşen sayımızın artması umut verici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt