Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.344
- 102.473
- 5.238
Entübe sayısının artışı baya azaldı. Umarım daha da azalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ücretsiz olarak bu şekilde dağıtabilme şansları yok.Asıl linçle muhalefet yapılmaz. Geçtiğimiz günlerde maske üretiminin başladığı ve vatandaşın çok kolay ulaşabileceği yerlerden bu maskeleri temin edebileceğini söylemişti bakanlık. Ardından ücretsiz yapın, vergilerimiz nerede tarzı eleştiriler gırla gitti. Ben de bu maskelerin ücretsiz dağıtılacağını söyledim. Kimse iplemedi. Her şeye muhalif ederek düze çıkamazsın. Mantıklı noktalarda tebrik edeceksin ki her boka muhalefet eder bunlar denilip karşı muhalefet geliştiremesinler!
Aylık geliri +10000 olanlar bile abanıyordur şu an PTT ye. Lan bırakın bir alma imkanı olmayanlar alsın.
Soldaki ne gözlüğü diye geçiyor darbeye karşı dayanıklı var mıdır? Kalın mi yani cam?Neyse bu olaylar bitince deniz gözlüğü derdim yok....Ekli dosyayı görüntüle 76912
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnsanların umuda ihtiyaçları olduğu için fazla rasyonel düşünmelerini bekleyemezsin. İyiye giden entübe hasta sayısındaki artışın eskiye oranla azalması ve iyileşen hastaların artışı.(Tabi burada azalan entübe hasta sayısı vefat mı yoksa iyileşme mi bilemiyorum).İyiye gidiyoruz diyenler, neye göre iyi gidiyoruz diyorlar anlamıyorum.
Onların gerisine vurayım.Alıp satanlar bile olacaktır mk
Bir üstümüzdeki İngiltere ise 12.334 test yapmışBiz bugün 20.065 test yaptık
bir alt sıramızda bizden 3000 vaka geride olan İsviçre ise sadece 4560 test yaptı
Yalnız İsviçre'nin nüfusu 8 milyon küsür
bunu da atlamamak lazım
Kim ne düşünürse düşünsün artık umrumda değil zaten. Ama şu tablodan ve alınmayan önlemlerden herşeyi toz pembe görmek polyannacılık oluyor.İnsanların umuda ihtiyaçları olduğu için fazla rasyonel düşünmelerini bekleyemezsin. İyiye giden entübe hasta sayısındaki artışın eskiye oranla azalması ve iyileşen hastaların artışı.(Tabi burada azalan entübe hasta sayısı vefat mı yoksa iyileşme mi bilemiyorum).
koruyucu gözlük diye geçiyor ama sadece gözü falan kapatsın diye öyle ahım şahım bir şey degil hocamSoldaki ne gözlüğü diye geçiyor darbeye karşı dayanıklı var mıdır? Kalın mi yani cam?
Bide buğu yapıyor mu?
GSCimbom Mobile App