- 1 Ağustos 2014
- 63.854
- 75.058
- 4.338
Fransa da geçecektir büyük ihtimalABD yine 1000leri geçti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa da geçecektir büyük ihtimalABD yine 1000leri geçti.
Fransa da geçecektir büyük ihtimal
"Reseptör varsa efektör yani etkileyici yani ilaç da var demektir"Bir makalede bahsediyordu bundan
SARS ve MERS ile zaten aynı aileden zaten spike dediğimiz şey glikoprotein tarzında virüs yüzeyinde bulunan dikensi çıkıntılar
Ayrıca HIV virüsündeki proteinleri de yapısında bulunduruyor yeni tip koronavirüs ( Sadece bunlar HIV'den farklı olarak bir reseptör oluşturacak biçimde diziliyor)
Reseptör varsa efektör yani etkileyici yani ilaç da var demektir
Bugün antiretroviral tedavide kullanılan bazı ilaçların COVID tedavisinde işe yarama nedeni de bu zaten
HIV'e etkili ilaçların neden COVID19 da etkili olduğunu açıklayabilmek için bu şekilde yazdım"Reseptör varsa efektör yani etkileyici yani ilaç da var demektir"
Basit anlatım için doğru ama ne yazık ki bulunan(bilinen) her reseptör için bir ilaç yok.
tesadüfen oluştu deseydin rtaşHIV'e etkili ilaçların neden COVID19 da etkili olduğunu açıklayabilmek için bu şekilde yazdım
Yoksa tabi ki her reseptör için ilaç yok
Ama her reseptör için bir etkileyici vardır dersek daha doğru olur sanırım
Hocamız hep şöyle der '' Vücudumuzda doğal bir etkileyicisi yoksa o reseptörün orada ne işi var ? Neden yaratılmış ? ''
Mesela morfin reseptörü sadece morfin alanlarda etkili olsun diye yoklar vücudumuzda endojen opioidler de var ve bunlar da etkiliyor.
Ben ne demek istediğini anladım hatta anlattım şekli olarak doğru buldum, ancak okuyan kişiler reseptör bulundu neden ilacı piyasa sürmüyorlar diyebilir bunun için yazdım renktaşım.HIV'e etkili ilaçların neden COVID19 da etkili olduğunu açıklayabilmek için bu şekilde yazdım
Yoksa tabi ki her reseptör için ilaç yok
Ama her reseptör için bir etkileyici vardır dersek daha doğru olur sanırım
Hocamız hep şöyle der '' Vücudumuzda doğal bir etkileyicisi yoksa o reseptörün orada ne işi var ? Neden yaratılmış ? ''
Mesela morfin reseptörü sadece morfin alanlarda etkili olsun diye yoklar vücudumuzda endojen opioidler de var ve bunlar da etkiliyor.

Adam öldürmeye teşebbüs eğer bulaştırdıkları yaşarsa. Ölen olursada adam öldürmeden yargılanmalı.
Oraya mı takıldın renktaştesadüfen oluştu deseydin rtaş
domuz bağı mı yapıyo :red:dünyadaki en iyi en kesin tedavi yöntemini kuzey kore uyguluyor helal olsun domuzcuga hastalıga 1 haftaya kalmadan bitirdi.