Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar virüsün insan elinden çıkma olamayacağı açıklansa da bazı ülkelerin az hasarla atlatması ve çoktan normal hayatına dönmesi hatta bazılarında çok vaka bile çıkmaması insanı şüphelendiriyor.
Doğu(Asya) Kültürünün daha birlik olarak hareket etmeleri, çoğunluğun iyiliğini gözetmeleri olabilir mi?
Batıya yaklaştıkça bireyselciliğin artması da bulaş hızını artırıyor belki.

Bizim ölüm ve iyileşme oranımız kötü durumda yav. 574 ölüm 1042 iyileşme olması tehlikeli bir oran. Allah yardımcımız olsun.

İtalya'daki bi kasabada olduğu gibi Almanya'nın bir köyünde de hiç corona vakası görülmemiş

lan ne güldüm ya her silkimi ağzınıza sokun sonra ay uf oldu

bana bu olan biten cok garip gelmeye basladi, istatistiklere baktim
1 yilda ölüm oranlari:
almanya ~960.000
italya ~ 666.000
ispanya ~ 700.000
britanya ~ 650.000

simdi hesap etsek italyada su an ölen 15.000 10 aya carpsan 150.000 eder.
normal sartlarda gripten ölü rakamlarida bukadar.

almanyada ölü 1.200 carp 10 aya 12.000 gecen sene 960.000 kisi ölen ülkeden bahsediyoruz.

dogayi kurtarmak, pislikleri temizlemek adina yapilmis senaryo gibi hissi veriyor.

1 yilda ölüm oranlari:
almanya ~960.000
italya ~ 666.000
ispanya ~ 700.000
britanya ~ 650.000

almanyada ölü 1.200 carp 10 aya 12.000 gecen sene 960.000 kisi ölen ülkeden bahsediyoruz.

dogayi kurtarmak, pislikleri temizlemek adina yapilmis senaryo gibi hissi veriyor.

1 yılda ölüm oranları derken? Savaşta bu kadar adam ölmüyor renktaş nerden buldun bunu.

Aranızda hiç kendine candida albicans testi yapan var mı ? Ben internette anlatıldığı şekilde yapmıştım ve diyetini de denemiştim zamanında ama başaramamıştım çünkü gerçekten irade isteyen bir diyet... Forumdaki doktor arkadaşlarımız daha iyi bilirler ama çağın en büyük hastalıklarına, bağırsak florasında bulunan candida bakterisinin sebep olduğunu okumuştum.. Kanserden cilt hastalıklarına , fibromiyaljiden , romatolojik hastalıklara kadar bu bakterinin sebep olduğu söyleniyor.. Hatta bir insanın, bağışıklık sistemiminin zayıf olmasının sebebi de bu bakteriymiş.. covid-19 dan da insanların bu kadar etkilenmesinin sebebi candida olabilir mi acaba..!?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hepimiz Galatasaray tarafından hayati kaydirilan leeds united gibi olduk

1 yılda ölüm oranları derken? Savaşta bu kadar adam ölmüyor renktaş nerden buldun bunu.

burada misal olarak almanyayi görebilirsin kardesim.

:D:D:D:D Senelik 10 bin kişi mi ölüyor kanka

1 yilda ölüm oranlari:
almanya ~960.000
italya ~ 666.000
ispanya ~ 700.000
britanya ~ 650.000

Yanlışın var.Geçen sene tüm dünyada gripten ölen sayısı 550 bin kişi.Senin dediğin kadar ölümler olsa dünya 1 yıl sonunda ben efsaneyim flimine döner.

dogru yhew adamin hesabi.

EF-SLzsWsAEwMWV.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt