Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
yil ve sayilari tutturursan yeter evet ayrica cok kaba bir dilalmanca kadar boktan bi dil yok yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yil ve sayilari tutturursan yeter evet ayrica cok kaba bir dilalmanca kadar boktan bi dil yok yaw
neden hatali olsunki genel tabloyu gördünmü : )Bu kesin hatalı yav çok yüksek bir sayı o. Her yıl 1m ölüm çok yüksek.
bu nedir tam anlayamadım doktorlarımız anlatabilirlermi.
Bu kesin hatalı yav çok yüksek bir sayı o. Her yıl 1m ölüm çok yüksek.
dogruhaber.com.tr
Wuhan virüsü diye bir başlık vardı taa ilk virüsün yeni yeni çıktığı dönemlerden beri aktifti, bu başlık açıldıktan sonra silindi mi acaba ? Orada üstadın çok efsane mesajları vardı, keşke SS alaydım okur okur gülerdik.
dr karakullukcuAkademisyenin biri bu virüs asya ırkını vuracak Avrupada görülmeyecek diyordu, o kıvırcık saçlı pezevenkin yüz ifadesi hep aklım geliyor yav
Üstat salgın hastalıklar geri kalmış ülkelerde ekseriyetle baş gösterir. Misal batıda artık gözükmüyor çünkü ilerlediler. Misal veba batıda yaygın idi zira gerilerdi o zaman... Müreffeh olanın görece daha hijyenik olmasında şaşıracak ne var ki?Wuhan virüsü diye bir başlık vardı taa ilk virüsün yeni yeni çıktığı dönemlerden beri aktifti, bu başlık açıldıktan sonra silindi mi acaba ? Orada üstadın çok efsane mesajları vardı, keşke SS alaydım okur okur gülerdik.
Cok kotu haberler var ya basbakanin aciklamalari beni korkutmaya basladi
almanca kadar boktan bi dil yok yaw
Malın tekiAkademisyenin biri bu virüs asya ırkını vuracak Avrupada görülmeyecek diyordu, o kıvırcık saçlı pezevenkin yüz ifadesi hep aklım geliyor yav
Ich liebe dich auch BruderIch liebe dich Herr Karabacak
Hangi ülke?