Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kesin hatalı yav çok yüksek bir sayı o. Her yıl 1m ölüm çok yüksek.
neden hatali olsunki genel tabloyu gördünmü : )

ayrica hic hesaplanmiyorki gripten ölümler, onlarda sayilsa hesap edilseydi farksiz olmazdi.
son zamanlarda avrupada klima adina herkes sokaklara akmisti protestolar yapiliyordu.

Almanya ne yapmış öyle ya doğumdan çok ölüm var çok ilginç

780 bin civarı doğum olmuş 920 bin ise ölüm

bu nedir tam anlayamadım doktorlarımız anlatabilirlermi.

bu nedir tam anlayamadım doktorlarımız anlatabilirlermi.

Virüsü kopyalayabilip çoğaltılabileceği ve bunu neticesinde aşı için çalışılabileceği bir gelişme. Çok büyük bir adım mı değil ancak sonuçta gelişme. Belçika 20 gün önce, Kanada ise 15 martta başarmıştı bunu.

Wuhan virüsü diye bir başlık vardı taa ilk virüsün yeni yeni çıktığı dönemlerden beri aktifti, bu başlık açıldıktan sonra silindi mi acaba ? Orada üstadın çok efsane mesajları vardı, keşke SS alaydım okur okur gülerdik.

Akademisyenin biri bu virüs asya ırkını vuracak Avrupada görülmeyecek diyordu, o kıvırcık saçlı pezevenkin yüz ifadesi hep aklım geliyor yav

Cok kotu haberler var ya basbakanin aciklamalari beni korkutmaya basladi

Wuhan virüsü diye bir başlık vardı taa ilk virüsün yeni yeni çıktığı dönemlerden beri aktifti, bu başlık açıldıktan sonra silindi mi acaba ? Orada üstadın çok efsane mesajları vardı, keşke SS alaydım okur okur gülerdik.
Üstat salgın hastalıklar geri kalmış ülkelerde ekseriyetle baş gösterir. Misal batıda artık gözükmüyor çünkü ilerlediler. Misal veba batıda yaygın idi zira gerilerdi o zaman... Müreffeh olanın görece daha hijyenik olmasında şaşıracak ne var ki?

Cok kotu haberler var ya basbakanin aciklamalari beni korkutmaya basladi
2975.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt