Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.165
- 102.254
- 5.238
La bende biliyorum durumunun ağır olduğunu. muş gibi yapıver.Abi modern tıp GSCnin psikiyatrik seviyesini çözebilecek birikime suan icin daha ulasamadigini uzuntuyle belirtmem gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La bende biliyorum durumunun ağır olduğunu. muş gibi yapıver.Abi modern tıp GSCnin psikiyatrik seviyesini çözebilecek birikime suan icin daha ulasamadigini uzuntuyle belirtmem gerek.
gece burada takilanlar normal degil zaten, baksana ben sen berke vasfi... mehmet abi bi anda bambaşka bi konuyla olaya giriyo falan o da normal degil bu covid donemi adam kafayi yedi kafayıLa bende biliyorum durumunun ağır olduğunu. muş gibi yapıver.
birileri fifaya sarmis ugur gecmisin cukuruna hapsolmuş... degisik bi ortam varFM napıyor?gece burada takilanlar normal degil zaten, baksana ben sen berke vasfi... mehmet abi bi anda bambaşka bi konuyla olaya giriyo falan o da normal degil bu covid donemi adam kafayi yedi kafayıbirileri fifaya sarmis ugur gecmisin cukuruna hapsolmuş... degisik bi ortam var
oynamiyorum 2-3 gündür. pcyi acmadim daha dogrusu, benim gibi fm ile cok icli disli olan biri icin yeni serinin ilk ayi keyifli daha sonrasi sıkıcı geciyor.FM napıyor?
Hala crack yokoynamiyorum 2-3 gündür. pcyi acmadim daha dogrusu, benim gibi fm ile cok icli disli olan biri icin yeni serinin ilk ayi keyifli daha sonrasi sıkıcı geciyor.
@Cihan Ağzıkara bypass falan diyordunHala crack yok
Bunun covid konusunda ne işi var@Cihan Ağzıkara bypass falan diyordun
Benim hatam.Bunun covid konusunda ne işi var![]()
Şans eseri gördüm kadim dostum Mention gelmedi, çok uzun yıllardır Ankaradayım oraya toplamda 1 ya da 2 kere gitmişimdir, toplu taşıma darlıyor beni s.... m geliyor herkesi.Ankara Kızılaydaki meşrutiyet üst geçidini geçmeyerek bu hale getirdiniz ya helal olsun @Mehmet Arslaner
Ekli dosyayı görüntüle 77358
Bu maskeler günde en az 2 defa yenilenmeli dağıttıkları maskeler yetmezMaske işini iyi kotardılar, kendilerini tebrik ediyorum iyiye iyi demeyi de bilmek lazım. Bugün kod geldi git eczaneden al diye.
koca koca ülkelerin birbirlerinin maskelerine çöküp, maske kıtlığı çektiği ortamda haftalık 5 adet maskenin bedava dağıtılmasının kotarılması net başarı.Bu maskeler günde en az 2 defa yenilenmeli dağıttıkları maskeler yetmez
Şimdi kargoyu beklemiyeyim mi abi? o kadar girdim, uğraştım.koca koca ülkelerin birbirlerinin maskelerine çöküp, maske kıtlığı çektiği ortamda haftalık 5 adet maskenin bedava dağıtılmasının kotarılması net başarı.
Bilmiyorum ki nasıl oluyor ben başvurmamıştım hiç buna rağmen sms geldi.Şimdi kargoyu beklemiyeyim mi abi? o kadar girdim, uğraştım.
Maske takma zorunluluğu takınca %100 virüsten korusun diye değil ki zaten konuşurken vs tükrüğünü saçmaman için. Herkes veya büyük çoğunluk takınca bulaşma bu yüzden azalıyor, yoksa herkesin n95 falan takması lazım ki teknik olarak mümkün olan bir şey değil.Dağıtılan maskeler FFP1 bile değil herhalde