Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bende biliyorum durumunun ağır olduğunu. muş gibi yapıver.
gece burada takilanlar normal degil zaten, baksana ben sen berke vasfi... mehmet abi bi anda bambaşka bi konuyla olaya giriyo falan o da normal degil bu covid donemi adam kafayi yedi kafayı :asd: birileri fifaya sarmis ugur gecmisin cukuruna hapsolmuş... degisik bi ortam var

gece burada takilanlar normal degil zaten, baksana ben sen berke vasfi... mehmet abi bi anda bambaşka bi konuyla olaya giriyo falan o da normal degil bu covid donemi adam kafayi yedi kafayı :asd: birileri fifaya sarmis ugur gecmisin cukuruna hapsolmuş... degisik bi ortam var
FM napıyor?

Maske işini iyi kotardılar, kendilerini tebrik ediyorum iyiye iyi demeyi de bilmek lazım. Bugün kod geldi git eczaneden al diye.

Başka hangi 3.dünya ülkesinin sağlık bakanı her gün kameralar karşısına çıkıyor?

Pc basında maskelı oturan uyelerımız mevcutmus

3600.jpg

Dağıtılan maskeler FFP1 bile değil herhalde
Maske takma zorunluluğu takınca %100 virüsten korusun diye değil ki zaten konuşurken vs tükrüğünü saçmaman için. Herkes veya büyük çoğunluk takınca bulaşma bu yüzden azalıyor, yoksa herkesin n95 falan takması lazım ki teknik olarak mümkün olan bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt