- 18 Temmuz 2009
- 82.135
- 240.074
- 5.263
Yok lan ırk olarak kimseye hayran değilim ama teknolojik anlamdaki hamlelerini beğendiğim, doğal kaynaklarını en iyi kullanan ülkeler bence bunlar.bu ülkenin alman hayranlığı ne zaman bitecek????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok lan ırk olarak kimseye hayran değilim ama teknolojik anlamdaki hamlelerini beğendiğim, doğal kaynaklarını en iyi kullanan ülkeler bence bunlar.bu ülkenin alman hayranlığı ne zaman bitecek????
Ne yapalim ustat kanser hastalarini sokaga mi atalimVaka sayısı henüz 5698 ama yoğun bakım doluluk oranı yüzde 62-63
Sağlık sisteminin şaha kalktığı konusunda emin miyiz?
bu ülkenin alman hayranlığı ne zaman bitecek????
valla ırk olarakda genlerine hayranım heriflerin 1946 da yerle yeksan olan bir ülke idiler.1980 da dünyanın en büyük 5 ekonomisi arasına girdiler.yani 24 yılda.Herifler yan gelelim yatalımcı değil.Bizim bir müşteri anlattı orda çalışan 3 kere diş doktorundan randevu almış korkudan gidememiş.4. randevusunda yaklaşan saatlerde polis gelmiş evine ve herifi dişçiye götürmüşler.Helal olsun valla adamlaraYok lan ırk olarak kimseye hayran değilim ama teknolojik anlamdaki hamlelerini beğendiğim, doğal kaynaklarını en iyi kullanan ülkeler bence bunlar.
Çok hızlı artıyor yav olumlu düşünmek için bir sebep kalmadı gibi.S.çtık mı yani abi?
Çok hızlı artıyor yav olumlu düşünmek için bir sebep kalmadı gibi.
1 ara pozitiflikten ölecen sandım abi, hoş geldin aramıza
nerde diyor renktaşReis 22.00da açıklama yapacak
Edilse de bir halta yaramaz artikCumhurbaşkanı Saat 22:00'da açıklama yapacak. Sokağa çıkma yasağı ilan edilir mi ?
sence abi şu durumda edilemeli mi 2. sorun edilmeli ise bile edebilir mi ?Cumhurbaşkanı Saat 22:00'da açıklama yapacak. Sokağa çıkma yasağı ilan edilir mi ?
Siz enayilik edip 2 hafta manasız yere şiştiniz, ben o günleri rahat geçirdim en azından
Hoşbulduk kardeşim.

TRTnerde diyor renktaş
Konut faizlerini düşürecektirReis 22.00da açıklama yapacak
Single takılmak için oynanmaz o yav çok kötğ pes alacağım gece. Oyun lazım mal gibi kalakaldık evdeKendinle baş başa kaldığında da öyle pozitif düşünebiliyordun yani. bunu bilmiyordum
Fifa 20'de kırılmadı. ne şom ağzım varmış![]()