Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ülkenin alman hayranlığı ne zaman bitecek????
Yok lan ırk olarak kimseye hayran değilim ama teknolojik anlamdaki hamlelerini beğendiğim, doğal kaynaklarını en iyi kullanan ülkeler bence bunlar.

Sokağa çıkma yasağı gelirse çalışanlara ek ödenek yapmaları gerek kasa tam takır olduğu için yasağa çekiniyorlar senelerdir vergiler yandaşa ve betona gittiği için elleri kolları bağlandı şimdi akçe parası ne işe yarayacak yavvv yol yapımına gidiyor o para diyen seçmenler vardı bir ara

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İtalya’dan farkımız kalmayacak. Bu netleşti dün. Bunlar yine avrupayı gösterip bakın orda da oldu bizlik bişey yok diyip işin içinden sıyrılır, millet de alkış tutar.

Yok lan ırk olarak kimseye hayran değilim ama teknolojik anlamdaki hamlelerini beğendiğim, doğal kaynaklarını en iyi kullanan ülkeler bence bunlar.
valla ırk olarakda genlerine hayranım heriflerin 1946 da yerle yeksan olan bir ülke idiler.1980 da dünyanın en büyük 5 ekonomisi arasına girdiler.yani 24 yılda.Herifler yan gelelim yatalımcı değil.Bizim bir müşteri anlattı orda çalışan 3 kere diş doktorundan randevu almış korkudan gidememiş.4. randevusunda yaklaşan saatlerde polis gelmiş evine ve herifi dişçiye götürmüşler.Helal olsun valla adamlara

Cumhurbaşkanı Saat 22:00'da açıklama yapacak. Sokağa çıkma yasağı ilan edilir mi ?

Siz enayilik edip 2 hafta manasız yere şiştiniz, ben o günleri rahat geçirdim en azından 🤣

Hoşbulduk kardeşim.

Kendinle baş başa kaldığında da öyle pozitif düşünebiliyordun yani. bunu bilmiyordum ;D

Fifa 20'de kırılmadı. ne şom ağzım varmış :asd:

Kendinle baş başa kaldığında da öyle pozitif düşünebiliyordun yani. bunu bilmiyordum ;D

Fifa 20'de kırılmadı. ne şom ağzım varmış :asd:
Single takılmak için oynanmaz o yav çok kötğ pes alacağım gece. Oyun lazım mal gibi kalakaldık evde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt