Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Türkiye haric heryersokağa çıkma yasağı uygulayan neresi var şu anda
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye haric heryersokağa çıkma yasağı uygulayan neresi var şu anda
Ben de bunu anlamıyorum. Birader makamın gerektirdiğini yapamıyorsan o koltukta neden oturuyorsun? Bilim kurulunda mısın, çıkarsın tvye yapılması gerekenler bunlar ama ısrarla dinlenmiyor söylediklerimiz dersin istifa edersin. Sonra hapse atarlar belki ama doğrusunu yapmış olursun milyonlarca insanın hayatı söz konusuyken. Her gün televizyona çıkıp aynı şeyler zırvalanacaksa ben de yapabilirim o işi.
Bakan için de aynısı geçerli. Madem emir kulusun neden o makamı işgal ediyorsun? Yapılması gerekeni biliyor ama elinden bir şey gelmiyorsa orada durmanın da bir manası yok. Herhangi birisi oturabilir. Bu kuklalığı kabul eden herkes sorumluluğunu da üzerine alacak.
Doğru bir hamle olur gibi gözüküyor artık gerilmende bir mani yok. Bende rom'a başlıyorum bu geceden itibaren.Bugün yine karamsarlığa kapıldım.
Sen yurtdışında mı yaşıyorsun?
İkisinin de cevabı bizi kıskanan AlmanyaSolunum cihazı ve tanı testi nereden satın alınabilir ?
İTALYAsokağa çıkma yasağı uygulayan neresi var şu anda
bu ülkenin alman hayranlığı ne zaman bitecek????Bu süreçte normalde de çok beğendiğim 2 ülke yani Kore ve Almanya süreci en iyi yöneten ülkeler oldular şu ana dek.
Daha da bir şey demek istemiyorum, şu şartlarda bile siyaset konuşacak noktaya geldim ve artık bıkmış durumdayım.
Soylu - Piknik alanları, sahil kenarları hafta sonu yasak olacak
3 gündür bahsi geçen ama kendisini bir türlü göremediğimiz istatistik paylaşımı yapılacak olan sitenin adı nedir bilen var mı?
Haftaiçi kararını valiliklere bırakmışlarHaftaiçi mangala giden sayısında hızlı bir artış görülecektir.
Hacı halk sağlığını bu derece tehdit eden bir pandemi varken, binlerce insanın hayatı söz konusuyken çıkıp doğrusunu konuşamıyorlarsa yemişim onların bakanlığını da doktorluğunu da. Hala makam, mevki, başkan ne der diye düşünüp hapis korkusu yaşayan adam o görevi kabul etmesin aga.Öyle bişey yok atarlar Fetöcü diye içeri 10 sene çıkarmazlar lafta kolay kardeşim açıkçası. Adam şu ara istifa etse de edemez zaten. Bence satır aralarında bişeyler söylemeye çalışıyor zaten, bilim kuruluda gayet iyi bana göre. Televizyona kanallara çıkan adamlar gayet anlaşılır şekilde anlatıyor herşeyi nasıl enfekte olacağını nasıl etkisizleştiğini. Bu adamların gram suçu yok, şurada kızılacak sinirlenecek tek durum başkanlık seçimindeki evetçiler. Burada da vardı birkaç tane, inşallah işçilerdirde reislerinin emriyle işe gidiyorlardır şu an ipe ipe.
Doğru bir hamle olur gibi gözüküyor artık gerilmende bir mani yok. Bende rom'a başlıyorum bu geceden itibaren.