- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Hahaha ulan biz virüs derdindeyiz
Bana da video mülakat geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cs gel abi csSingle takılmak için oynanmaz o yav çok kötğ pes alacağım gece. Oyun lazım mal gibi kalakaldık evde
Siz enayilik edip 2 hafta manasız yere şiştiniz, ben o günleri rahat geçirdim en azından
Hoşbulduk kardeşim.
Hayır Hollanda'da yok bilmeden konuşmayalım bir sürü ülkede yok
Senin ben ağzınıKendinle baş başa kaldığında da öyle pozitif düşünebiliyordun yani. bunu bilmiyordum
Fifa 20'de kırılmadı. ne şom ağzım varmış![]()
Haftasonu yüklerim muhtemelen de ısınıp ısınamayacapım muamma kafam balon gibi okuduğumu bile zor anlıyorum. Ona ne kadar konsantre olabilirim muamma haber ederim sana oynarsam.Cs gel abi cs
Boostlayalım seni hemen o ara ısınırsın zaten
Geç kaldık ama hala geç değil. Test sayılarımız yükseliyor. Ben hala yüksek ölüm rakamlarını görmeyeceğimizi düşünüyorum.sence abi şu durumda edilemeli mi 2. sorun edilmeli ise bile edebilir mi ?
İzmir karantinaya alınırsa napcan?Hahaha ulan biz virüs derdindeyiz
Ruh halin beni endiseye sevk etmekte.Single takılmak için oynanmaz o yav çok kötğ pes alacağım gece. Oyun lazım mal gibi kalakaldık evde
Kendimi silkelicem kralım yapçak bişey yokİzmir karantinaya alınırsa napcan?
Kore de öyle. 80 yılında 5te 1 seviyemizde bir ülkeydi şimdi tek şirketleri bizim bütçemize eşdeğer.valla ırk olarakda genlerine hayranım heriflerin 1946 da yerle yeksan olan bir ülke idiler.1980 da dünyanın en büyük 5 ekonomisi arasına girdiler.yani 24 yılda.Herifler yan gelelim yatalımcı değil.Bizim bir müşteri anlattı orda çalışan 3 kere diş doktorundan randevu almış korkudan gidememiş.4. randevusunda yaklaşan saatlerde polis gelmiş evine ve herifi dişçiye götürmüşler.Helal olsun valla adamlara
Selçuk Bayraktar on TwitterNumarayı verir misin arayalım. Kimmiş neymiş öğrenelim. Yoksa bu tür whatsapp konuşmalarının gerçek olduğuna kimse beni inandıramaz.