Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bunu anlamıyorum. Birader makamın gerektirdiğini yapamıyorsan o koltukta neden oturuyorsun? Bilim kurulunda mısın, çıkarsın tvye yapılması gerekenler bunlar ama ısrarla dinlenmiyor söylediklerimiz dersin istifa edersin. Sonra hapse atarlar belki ama doğrusunu yapmış olursun milyonlarca insanın hayatı söz konusuyken. Her gün televizyona çıkıp aynı şeyler zırvalanacaksa ben de yapabilirim o işi.

Bakan için de aynısı geçerli. Madem emir kulusun neden o makamı işgal ediyorsun? Yapılması gerekeni biliyor ama elinden bir şey gelmiyorsa orada durmanın da bir manası yok. Herhangi birisi oturabilir. Bu kuklalığı kabul eden herkes sorumluluğunu da üzerine alacak.

Öyle bişey yok atarlar Fetöcü diye içeri 10 sene çıkarmazlar lafta kolay kardeşim açıkçası. Adam şu ara istifa etse de edemez zaten. Bence satır aralarında bişeyler söylemeye çalışıyor zaten, bilim kuruluda gayet iyi bana göre. Televizyona kanallara çıkan adamlar gayet anlaşılır şekilde anlatıyor herşeyi nasıl enfekte olacağını nasıl etkisizleştiğini. Bu adamların gram suçu yok, şurada kızılacak sinirlenecek tek durum başkanlık seçimindeki evetçiler. Burada da vardı birkaç tane, inşallah işçilerdirde reislerinin emriyle işe gidiyorlardır şu an ipe ipe.

Bizim burda iki hafta daha uzatıldı sokağa çıkma yasağı. Kore gibi bu yasağı 1 ay önce yapsalardı ve ev ev 3 öğün yemek veya gıda yardımı dağıtıp. Bir kişinin bile çalışmasına izin vermeyerek bu işi çoktan başarabilirdik. Dingonun ahırı gibi bir kağıt çıkartıyoruz internetten adını soyadını adresini ve ne sebeble çıktığını yazıyorsun bitti ceza filan yok
Sebeblerde köpek gezdirme, spor, alışveriş, postaneye veya işe gitme seçenekleri var

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

sokağa çıkma yasağı uygulayan neresi var şu anda
İTALYA

Sağı işaret etmek

sokağa çıkma yasağı TUNUS

Sağı işaret etmek

sokağa çıkma yasağı BELÇİKA

Sağı işaret etmek

sokağa çıkma yasağı FRANSA

Sağı işaret etmek

sokağa çıkma yasağı İSPANYA

Sağı işaret etmek

sokağa çıkma yasağı SIRBİSTAN

Sağı işaret etmek

sokağa çıkma yasağı İNGİLTERE

Sağı işaret etmek

Sokağa çıkma yasağı HİNDİSTAN

Sağı işaret etmek

Sokağa çıkma yasağı

3 gündür bahsi geçen ama kendisini bir türlü göremediğimiz istatistik paylaşımı yapılacak olan sitenin adı nedir bilen var mı?

Vaka sayısı henüz 5698 ama yoğun bakım doluluk oranı yüzde 62-63

Sağlık sisteminin şaha kalktığı konusunda emin miyiz?

Bu süreçte normalde de çok beğendiğim 2 ülke yani Kore ve Almanya süreci en iyi yöneten ülkeler oldular şu ana dek.

Daha da bir şey demek istemiyorum, şu şartlarda bile siyaset konuşacak noktaya geldim ve artık bıkmış durumdayım.
bu ülkenin alman hayranlığı ne zaman bitecek????

Öyle bişey yok atarlar Fetöcü diye içeri 10 sene çıkarmazlar lafta kolay kardeşim açıkçası. Adam şu ara istifa etse de edemez zaten. Bence satır aralarında bişeyler söylemeye çalışıyor zaten, bilim kuruluda gayet iyi bana göre. Televizyona kanallara çıkan adamlar gayet anlaşılır şekilde anlatıyor herşeyi nasıl enfekte olacağını nasıl etkisizleştiğini. Bu adamların gram suçu yok, şurada kızılacak sinirlenecek tek durum başkanlık seçimindeki evetçiler. Burada da vardı birkaç tane, inşallah işçilerdirde reislerinin emriyle işe gidiyorlardır şu an ipe ipe.
Hacı halk sağlığını bu derece tehdit eden bir pandemi varken, binlerce insanın hayatı söz konusuyken çıkıp doğrusunu konuşamıyorlarsa yemişim onların bakanlığını da doktorluğunu da. Hala makam, mevki, başkan ne der diye düşünüp hapis korkusu yaşayan adam o görevi kabul etmesin aga.

Dediğimi yapmaları için idealist insanlar olmaları lazım tabii burada bir oksimoron var farkındayım. Idealist olsalardı o mevkilerde olamazlardı şu an. Sen de haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt