Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.721
- 11.627
- 1.473
Bu hastalığın önünü alamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hay 65 yasınıza hala 65 ısrarı var normal adamda cıkıyor kardesım 65 yasa indırgeyıp bu hastalıgı yayacaklar genclerde ölüyor
1 admın yerı bosalıyor
Danyaldan boşalacak göreve talibim @moderators1 admın yerı bosalıyor
ates ve öksürük dısında ıyımısın? corona dısında iyisin yani2 gundur 6 km yuruyus yapiyorum hamliktan bacaklarım agriyo simdi biraz ates ve arada öksürük disinda tas gibiyim sporu ihmal etmisiz
Altta gençlerden de bahsediyor. Genel anlamda ülke olarak mikimiz de değil. Ben 65'e takılmıyorum. İnsanlar eve girmiyor.hay 65 yasınıza hala 65 ısrarı var normal adamda cıkıyor kardesım 65 yasa indırgeyıp bu hastalıgı yayacaklar genclerde ölüyor
şu 65 yas cıkmasın olayı yüzünden tüm ülkeye yayılacak
Doğrudur ya aynı şeyi twiterda okudum bugün. Doktor dediyse bile bazı dy lar kendini izole etmediği için serseri mayın gibi dolanıyor ortalıkta.
Danyal in bosalmasi uzun sürer ama genede siz bilirsinizDanyaldan boşalacak göreve talibim @moderators
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu belirtiler varsa niye yürüyüş yapıyorsun ki? Evden çıkmaman gerekir.2 gundur 6 km yuruyus yapiyorum hamliktan bacaklarım agriyo simdi biraz ates ve arada öksürük disinda tas gibiyim sporu ihmal etmisiz
Bos bi duyar forumdada vardı böyle sahislar ama biraz ara verdıler!!

Hayir, Desloratadinec ile baslayan hap mi