Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
taşşak geçiyo bu herif insanlarla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsc bilim kurulu seni yargilayacaktir knkNe desin adam yav ben de bunu anlamıyorum?
Kolay mı lan bu ülkede sokağa çıkma yasağı ilan etmek? Her boku bilen timini 3 gün başa geçirsek 4. Gün batarız.
Bu kadar alanında uzman okumuş etmiş senelerini vermiş insanlar gerizekalı bi siz akıllısınız aynen.
Ne desin adam yav ben de bunu anlamıyorum?
Kolay mı lan bu ülkede sokağa çıkma yasağı ilan etmek? Her boku bilen timini 3 gün başa geçirsek 4. Gün batarız.
Bu kadar alanında uzman okumuş etmiş senelerini vermiş insanlar gerizekalı bi siz akıllısınız aynen.
Herşey bizim suçumuz muş.
Yav kaçırdığınız o kadar çok şey var ki...10 gün bayram tatilinde niye batmıyoruz o zaman? 2 hafta yap yasağı, sonra çıkarsa kısmetsizlik, kuluçka süresi sandığımızdan uzunmuş filan dersin. Güney Kore, Singapur ve hatta virüsün kaynağı Çin aptal mı da başka şekilde bitecek salgında sokağa çıkma yasağı uyguladılar? Çinli yetkili İtalya'ya yardıma gidip diyor ki ''siz gerizekalı mısınız ki hala insanların sokakta gezmesine izin veriyorsunuz'' diye. İlla ki birinin cebine daha az para girer diye çıkarmıyorlar yasağı. 2015'te askere gitmeden bankada hallettiğin bedelli askerlikte, 2019'da 30 gün şartını koşmak, 21 güne razı olmak gibi. Bizim 2 haftalık sokağa çıkma yasağını kaldıracak gücümüz yoksa gariban Senegal, Güney Afrika topraktan petrol fışkırtıyor demek ki.
Önemli sayıda hastamız iyileşti diyordu bakan2 tane hastamız iyileşmiş. Daha güzel haberler almak ümidi ile hayırlısı olsun. Hadi atlatacağız.