Beyler siz ve ekşidekiler kafayı üşütmüş bence harbi diyorum. Hükümet boktan hiçbir vasıfları yok ve bu işte kendi başımızayız bu konuda zaten hemfikiriz. Gelin olaya sizin dediğiniz gibi realist bakalım bu virüs gençlere bişey yapmıyor değil ama genç nüfustan öldürdüğü kişi sayısı belli, 30 yaşında biri öldü diye aha gencide öldürüyor diye burada çığlık atmanıza gerek yok. Bütün rakamlar ortada, çoğu genç burada bu virüsü semptom bile göstermeden atlatıyordur muhtemelen zaten ben kendim bu virüsü taşıyor olabilirim diye düşünerek hareket ediyorum hep. İtalya gibi olacağız diye ağlamanıza gerek yok o yüzden, boşa çığırtkanlık yapıp kimseyi daraltmayın zaten herkesin morali bozuk. 30 yaş ortalaması olan yerle 48 yaş ortalaması olan ülkenin aynı kaybı vereceğini çığırtmak realistlikten ziyade biraz kekoluğa giriyor kusura bakmayın. Bence sürdürebildikleri kadar böyle sürdürüp yaza yakın sokağa çıkma yasağı getirecek baştakiler, şu an yaptıkları tamamen zaman kazanmak. Artık yazın yayılım hızı düşer diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. Bu da insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu zaten gösteriyor bizim ülkede. Enseyi karartıp kafayı yemeye gerek yok yinede bahsedilen ülkelerden olmayacağız ama arkamızda kimse yok kendi tedbirimizi sıkıca alalım elden başka bişey gelmiyor zaten