Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyileşen çok da değilmiş şükrü neresi çok 26nın.ölenlerin yarısı bile değil.
Fena rakam değil yav iyileşme süreci 14 gün ve üzeri sürüyor dolayısıyla resmi olarak virüs daha yeni girdiği için yanıltabilir rakamlar, 2-3 haftaya anlamlı rakamlar çıkar sanırım.

Fena rakam değil yav iyileşme süreci 14 gün ve üzeri sürüyor dolayısıyla resmi olarak virüs daha yeni girdiği için yanıltabilir rakamlar, 2-3 haftaya anlamlı rakamlar çıkar sanırım.

abi olumlu bakmanın bokunu mu çıkarıyorsun acaba son 2-3 sayfadır :asd:

Yok la bu yazdığım hakikat. Yorum katmadım, bilmediğim konular olduğu için her türlü ne olur ne olmaz cümlelerin içine ''sanırım'' , ''bence'' falan katıyorum. :asd:

Beyler siz ve ekşidekiler kafayı üşütmüş bence harbi diyorum. Hükümet boktan hiçbir vasıfları yok ve bu işte kendi başımızayız bu konuda zaten hemfikiriz. Gelin olaya sizin dediğiniz gibi realist bakalım bu virüs gençlere bişey yapmıyor değil ama genç nüfustan öldürdüğü kişi sayısı belli, 30 yaşında biri öldü diye aha gencide öldürüyor diye burada çığlık atmanıza gerek yok. Bütün rakamlar ortada, çoğu genç burada bu virüsü semptom bile göstermeden atlatıyordur muhtemelen zaten ben kendim bu virüsü taşıyor olabilirim diye düşünerek hareket ediyorum hep. İtalya gibi olacağız diye ağlamanıza gerek yok o yüzden, boşa çığırtkanlık yapıp kimseyi daraltmayın zaten herkesin morali bozuk. 30 yaş ortalaması olan yerle 48 yaş ortalaması olan ülkenin aynı kaybı vereceğini çığırtmak realistlikten ziyade biraz kekoluğa giriyor kusura bakmayın. Bence sürdürebildikleri kadar böyle sürdürüp yaza yakın sokağa çıkma yasağı getirecek baştakiler, şu an yaptıkları tamamen zaman kazanmak. Artık yazın yayılım hızı düşer diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. Bu da insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu zaten gösteriyor bizim ülkede. Enseyi karartıp kafayı yemeye gerek yok yinede bahsedilen ülkelerden olmayacağız ama arkamızda kimse yok kendi tedbirimizi sıkıca alalım elden başka bişey gelmiyor zaten

bin kiside pozitif çıkan virüs kimbilir kaç kisiye daha bulasmis vaziyettedir

çok olumsuz düşünceler var aklımda vallah

Bende Mehmet gibi düşünüyorum. Vakıa sayısı 100 bin olsun. Ama kaybımız az olsun. İsteğimiz temennimiz budur. Olumlu gidiyoruz bence, zira görüştüğüm Doktor arkadaşlarımda aynısını söylüyor. Hemde off the record gayet iyi gidiyoruz dediler. Tabii her yer için bilemem. Ama şu anda iyi gidiyoruz.

Evinizde kalın sinirlendirmeyin beni!

4iuNsG.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 53 bin vatandaşımız “evinde izleniyor” 8 bin 554 vaka “hastenede takip altında” bunların 797’si “tamamen iyileşti” 4 bin 603 kişiden “numune alındı” ve “ileri tetik yapıldı” toplamda 1872 “teşhis konuldu” 44 “ölü” var.

Bakanın açıklamaları ile çelişkili değil mi

Kurtuluş yok.

KYK yurtlarında kalanlar 14 gün sonunda belirti göstermeyince direkt salınacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 53 bin vatandaşımız “evinde izleniyor” 8 bin 554 vaka “hastenede takip altında” bunların 797’si “tamamen iyileşti” 4 bin 603 kişiden “numune alındı” ve “ileri tetik yapıldı” toplamda 1872 “teşhis konuldu” 44 “ölü” var.

Bakanın açıklamaları ile çelişkili değil mi

Bu açıklama gerçek mi?

53 bin dediği negatif çıkanlarda sonra pozitif çıkıyor onlarda içindedir, pozitif çıkanlarında etrafında bulaştırabileceği kişilerdir diye düşünüyorum.

Ben hayatım boyunca 15 gün boyunca boğazda bir ağrı yanma gibi bir his yaşamamıştım son 1 aydır sürekli bunu yaşıyorum iyileşiyorum 2 gün sonra yine aynı bunu yaşayan var mı? Ateş öksürük yok pek ama bu boğaz sıkıntısını aşamadım hast de gitmek istemiyorum malum ora daha ürkütücü.. Yani psikolojik mi yoksa hakaten denildiği gibi bundan kaçış yok herkese bulaşacak vs diyorlar hakaten buna inanmaya başladım..

Ben hayatım boyunca 15 gün boyunca boğazda bir ağrı yanma gibi bir his yaşamamıştım son 1 aydır sürekli bunu yaşıyorum iyileşiyorum 2 gün sonra yine aynı bunu yaşayan var mı? Ateş öksürük yok pek ama bu boğaz sıkıntısını aşamadım hast de gitmek istemiyorum malum ora daha ürkütücü.. Yani psikolojik mi yoksa hakaten denildiği gibi bundan kaçış yok herkese bulaşacak vs diyorlar hakaten buna inanmaya başladım..

Abi hastalık 1 ay sürmüyor zaten:. Onun dışında dibimizde İran ve İtalya kırılırken bizde tek bir vaka yoktu sözde. O arada çok fazla insanın enfekte olup atlattığını yada farklı sebepler yazılarak öldüğünü düşünüyorum ben. Atlatmışsındır belki zaten belirtileri net olarak yazılınca herkes ben bunları 1 ay önce yaşadım sanki diye bir anımsadı. Ve herkese bulaşacak diye bişey yok virüsün bulaşma şekli belli sonuçta. Havada asılı kalmıyor yakın mesafeden veya ağza burna virüsün temas etmesiyle bulaşıyor, erkenden bilinçlensek veya önlem alınsa çok çok daha hafif atlatırdık belki ama olan oldu artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt