Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hayatım boyunca 15 gün boyunca boğazda bir ağrı yanma gibi bir his yaşamamıştım son 1 aydır sürekli bunu yaşıyorum iyileşiyorum 2 gün sonra yine aynı bunu yaşayan var mı? Ateş öksürük yok pek ama bu boğaz sıkıntısını aşamadım hast de gitmek istemiyorum malum ora daha ürkütücü.. Yani psikolojik mi yoksa hakaten denildiği gibi bundan kaçış yok herkese bulaşacak vs diyorlar hakaten buna inanmaya başladım..
saka maka tam 1 aydır hastayim
asabi yukarı belirtilerin hepsini gosterdim
nefes darligi çektiğim sıralar ispanyada yeni yeni vakalar gözüküyordu

AKP sayesinde bir günde 4 gündemimiz oluyordu. Alışmıştık sanırım.
kanal istanbul
patriot + s400
sehitler
rusyada kapida bekletilme
gazetecilerin tutuklanmasi
mansur yavasin suc duyurusunda bulundugu gökcek hakkinda hic bir sey yapilmamasi
babacan+davutoglu pasifize edildi
imamoglunun gecmis hesaplari inceletmemesi

hepsi güme gitti

Coronavirus olmasaydi su an ekstradan kac sehit vermis olurduk acaba

Şuan bu olayların başlangıcından itibaren Corona olmasaydi. Acaba kaç kişi trafik. Kadın cinayeti vs. Kaç ölüm olurdu acaba Türkiye'de bence rakam inmiştir

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de yılda ortalama 450-500 bin ölüm oluyor tüm ölüm sayısı.

Buda günde ortalama 1300-1400 kişi yapar. İtalyada ise yılda 350 bin kişi ölüyor. Günde ortalama 1000 ölüm desek coronadan sırf günde 600-700 kişi ölüyor. Durumun önemine bakın.

Orada cikani dovuyorlardir zaten herhalde

Haha
Gecen bir tweet vardi
Covidden 400 kisi hastanede
Disarida olmaktan ceza yiyen 600 diye

Baya geciriyorlar cezayi
Hos benimde hic cikasim yok hakikaten,insani urpertiyor cikinca ,marketlerde sari ciZgi cekmisler sirayla alip sirayla kasaya geciorsun ,polis surekli evde kalin diye anons geciyor falan .
Garip bir hava var yani ,ev ve gsc daha makul simdilik

JJ | MP

Garip gelecek ama sende mide reflüsü olabilir.Bende var çünkü 5 yıldır ara ara bogazlarım ağrıyor sabahları.Bağlantısıda mideden boğazlara gelen mide asidi.
Valla olabilir mide asidi sorunu var bende yatarken sağ tarafıma yattığımda ağzıma kadar geliyor rahatsızlık veriyor. Yediğim içtiğime dikkat edince pek sorun olmuyor. Çok hızlı yemek yiyorum ve çayı çok sıcak içiyorum. Ne önerirsin?

Türkiye'de yılda ortalama 450-500 bin ölüm oluyor tüm ölüm sayısı.

Buda günde ortalama 1300-1400 kişi yapar. İtalyada ise yılda 350 bin kişi ölüyor. Günde ortalama 1000 ölüm desek coronadan sırf günde 600-700 kişi ölüyor. Durumun önemine bakın.
Bunların kaçı bulaşıcı hastalıktan ve ne kadarı yoğun bakımı meşgul ediyor?

Çok saçma değil mi yav 4 hafta önce idlipten dolayı savaş çıkacak falan deniyordu gündem tam anlamıyla buydu sonra biz fenere koyduk bütün gündem buna odaklandı falan derken bir anda kendimizi eve kapanmış vaka + ölüm sayısı takip ederken bulduk. Kendi isteğimizle ohal ilan edilmesini, sokağa çıkma yasağı talep etmemizi falan saymıyorum bile.

Haha
Gecen bir tweet vardi
Covidden 400 kisi hastanede
Disarida olmaktan ceza yiyen 600 diye

Baya geciriyorlar cezayi
Hos benimde hic cikasim yok hakikaten,insani urpertiyor cikinca ,marketlerde sari ciZgi cekmisler sirayla alip sirayla kasaya geciorsun ,polis surekli evde kalin diye anons geciyor falan .
Garip bir hava var yani ,ev ve gsc daha makul simdilik

JJ | MP
Canimizi sokakta bulmadik ki sokaga cikip verelim degil mi ama...

1 ay daha evden dwm

Sigaradan şöyle şüpheleniyorum içenler bilir keşke bırakabilsem o ayrı tabide , paketler değişti inanılmaz kötü bir tütün var neredeyse tüm markalar rezalet ondanda şüpheleniyorum.

Aynen kesinlikle bundan. Bendede aynı sıkıntı var. Paketi açtıktan sonra komple boşaltıp balkonda güneşe bırakıyorum. Kuruyunca tadı yerine geliyor. Tütünler ıslak olarak paketlendi diyorladı dogruluk payı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt