Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok saçma değil mi yav 4 hafta önce idlipten dolayı savaş çıkacak falan deniyordu gündem tam anlamıyla buydu sonra biz fenere koyduk bütün gündem buna odaklandı falan derken bir anda kendimizi eve kapanmış vaka + ölüm sayısı takip ederken bulduk. Kendi isteğimizle ohal ilan edilmesini, sokağa çıkma yasağı talep etmemizi falan saymıyorum bile.
24 yasindaki biri olarak son 4 seneyi yasadiktan sonra bazen merak ediyorum, eskiden de gundem bu kadar telasliydi da acaba ben mi toyluktan farkina varamiyordum.

Mevzunun ne olduğunu gözümle görünce idrak edebildim. Günler sonra Metrobüs'e bindim Beylikdüzü, Merter arası yolda 5 kişi inip bindi. Hani kıyamet filmleri olur ya sonda üç beş kişi kalır o his geldi bana. İş uzadıkça etkisini atlatmak daha zor olacak.

Aynen kesinlikle bundan. Bendede aynı sıkıntı var. Paketi açtıktan sonra komple boşaltıp balkonda güneşe bırakıyorum. Kuruyunca tadı yerine geliyor. Tütünler ıslak olarak paketlendi diyorladı dogruluk payı olabilir.

Var bi bokluk kesinlikle.. biz tabi bırakalım bakalım ondan mı demiyoruzda hala içmeye devam bize müstehak.

Çok saçma değil mi yav 4 hafta önce idlipten dolayı savaş çıkacak falan deniyordu gündem tam anlamıyla buydu sonra biz fenere koyduk bütün gündem buna odaklandı falan derken bir anda kendimizi eve kapanmış vaka + ölüm sayısı takip ederken bulduk. Kendi isteğimizle ohal ilan edilmesini, sokağa çıkma yasağı talep etmemizi falan saymıyorum bile.

1 ay sonra uzaylılarla uğraşsak şaşırmam artık o raddeye geldim ben

Valla olabilir mide asidi sorunu var bende yatarken sağ tarafıma yattığımda ağzıma kadar geliyor rahatsızlık veriyor. Yediğim içtiğime dikkat edince pek sorun olmuyor. Çok hızlı yemek yiyorum ve çayı çok sıcak içiyorum. Ne önerirsin?

Çok gıcık 1 hastalık.Yaklaşık 2015 ten beridir bende var.İlk olarak önereceğim şey sırt üstü uyu her zaman.Kafanda biraz yüksek pozizyonda olsun.Bu reflüyü en çok azdıran şey kahve ve asitli içeceklerdir.Çayıda azalt oda etken.Acı fazla yeme.Mesela bende gıcık öksürük gibi belirtilerde başladı.Hatta arada göğus agrısıda oluyor.Hepsi bu salak reflüden.Birde buna iyi gelen 2 şey keşfettim.Birincisi limon ye.Hergün yiyorum ben reflüye çok iyi geliyor.Artı c vitamını deposu şu corona günlerinde yenmeli limon.2.cisi de zeytinyağı.Bunları uygula tamamen geçmiyecek tabi ama etkisi olur.

Çok gıcık 1 hastalık.Yaklaşık 2015 ten beridir bende var.İlk olarak önereceğim şey sırt üstü uyu her zaman.Kafanda biraz yüksek pozizyonda olsun.Bu reflüyü en çok azdıran şey kahve ve asitli içeceklerdir.Çayıda azalt oda etken.Acı fazla yeme.Mesela bende gıcık öksürük gibi belirtilerde başladı.Hatta arada göğus agrısıda oluyor.Hepsi bu salak reflüden.Birde buna iyi gelen 2 şey keşfettim.Birincisi limon ye.Hergün yiyorum ben reflüye çok iyi geliyor.Artı c vitamını deposu şu corona günlerinde yenmeli limon.2.cisi de zeytinyağı.Bunları uygula tamamen geçmiyecek tabi ama etkisi olur.

Çok sağol. Çok çay içerim günde ortalama 1.5 litre çay ve 1-2 bardak kahve. Acıyı da severim demek bunlardan vazgeçmek lazım limonu ve zeytinyağını deneyeceğim teşekkürler. Gıcık öksürük bende uzun zamandır var. Gereksiz yere öksürüyorum demek bundan olabilir. Tabi kesin konuşmamak lazım

24 yasindaki biri olarak son 4 seneyi yasadiktan sonra bazen merak ediyorum, eskiden de gundem bu kadar telasliydi da acaba ben mi toyluktan farkina varamiyordum.
Sende problem olmadığına emin olabilirsin, 80'leri 70'leri yaşamış insanlarla sohbet ediyorum onlar bile biz bu kadarını yaşamadık diyor. Yav benim evin camları f-16 alçak uçuş + sonicboom sebebiyle çatladı, tepemizden bombalar attılar, bu da yetmedi süperkobra tipi helikopterin atışlarının sesinden dolayı camı kapattım falan, bütün bunlar Ankarada oldu. Yaşandı bitti normalleştirdik kafamızda ama inanılmaz olaylar yav. Şimdi bir de başımıza pandemi belası çıktı, ölmez yaşarsak küçüklere anlatacak çok şeymiz birikti orası kesin.

Son düzenleme:
Sende problem olmadığına emin olabilirsin, 80'leri 70'leri yaşamış insanlarla sohbet ediyorum onlar bile biz bu kadarını yaşamadık diyor. Yav benim evin camları f-16 alçak uçuş + sonicboom sebebiyle çatladı, tepemizden bombalar attılar, bu da yetmedi süperkobra tipi helikopterin atışlarının sesinden dolayı camı kapattım falan, bütün bunlar Ankarada oldu. Yaşandı bitti normalleştirdik kafamızda ama inanılmaz olaylar yav. Şimdi bir de başımıza pandemi belası çıktı, ölmez yaşarsak küçüklere anlatacak çok şeymiz birikti orası kesin.

Oğlum 1 haftalıktı o zamanlar. Şimdi 4 yaşına girmek üzere. İleride büyüdüğünde oğlum bak sen 4 yaşına kadar bunlar bunlar böyle olaylar oldu desem ciddi misin baba diyip yüzüme bakacak cocukcağız.

Garip gelecek ama sende mide reflüsü olabilir.Bende var çünkü 5 yıldır ara ara bogazlarım ağrıyor sabahları.Bağlantısıda mideden boğazlara gelen mide asidi.
Bu dogru reflü bendede var özellikle gec bi şeyler yersen daha sakat gece nefesin tıkanıyo bogaz agrısı oluyo sabahları dikkat etcen yedigine

Ben hayatım boyunca 15 gün boyunca boğazda bir ağrı yanma gibi bir his yaşamamıştım son 1 aydır sürekli bunu yaşıyorum iyileşiyorum 2 gün sonra yine aynı bunu yaşayan var mı? Ateş öksürük yok pek ama bu boğaz sıkıntısını aşamadım hast de gitmek istemiyorum malum ora daha ürkütücü.. Yani psikolojik mi yoksa hakaten denildiği gibi bundan kaçış yok herkese bulaşacak vs diyorlar hakaten buna inanmaya başladım..
Kilo varsa ya da yastığın yumuşaksa, stres yaşıyorsan, çok horluyorsan da boğaz ağrısı okur.

Hangi semttesin Ankarada abi

ama dış politika fln s 400 fln

Senelerce çalış, çalıştığına çalıştırdığına, gezdiğine oturduğuna, aldığına, sattığına vergi öde. Ama en çok ihtiyacın olan anda devlet sana bakamasın 15-20 gün, parasızlıktan. Onun için kendini, aileni riske atma pahasına o metrobüse bineceksin üst üste gideceksin işe. O şantiyede çalışacaksın. Keşke biraz az yedirselerdi yandaşlara da en azından fakir fukaraya dağıtacak 3-5 kuruş olsaydı kasada. Bu Mozambik insanı akıllanmaz, eğitilemez.

"Fatih yapıyor ama kurallara uygun yapmıyor ki, böyle böyle yapacaksın."​
Dezenfektana Giriş 1. Kural​

Kanal istanbulun ihalesi yapılacak mı harbiden bugün :asd:

Devletimiz acilen koruma kalkanı olarak sabah 9-12 arası sela okutmalı

indir.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt