Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu testler sizin benim gibi insanlara erken dönemlerde yapılmadığına inanıyorum artık( bakan dün erken tanı önemli demesine rağmen) iş adamları, ünlüler, politikacılar bu insanlar öncelikte Türkiye de. Biz eğer şanslıysak zatürre ilerledikten sonra test olup, tedavi alacağız. Ama hiç beklemeyin solunum cihazları ve yoğun bakımlarda bu zengin insanlar için ayrılmış durumda. Kesinlikle sağlık çalışanlarına değil bu inançsızlığım; ülkeyi yönetenler asli görevi olan vatandaşı korumaktan vazgeçmiş gibiler.

almanyaya ......
herifler direk gotunu dondu diler ülkelere
bosch da once ic piyasaya surer zaten
yok size daha Palma Ibiza :D
Zaten ilk olarak Almanya icin. Hastaneleri ve doktorlara yardimci olacak. WHO belirledigi 10 farkli solunum problemleri Belirliyor
Ilk fullotomatik, molekülar testiymis

dogruluk payi ise sadece 95%. Sadeceyi bilerek yazdim Almanlar kiziyorlarmis neden 100% degil diye

Vatandaş olarak o kadar yalnız bırakıldık, o kadar iplenmiyoruz ki sorumlulara yazıklar olsun diyorum sadece. Süreci rezalet yönetmenin yanında Merkez Bankası Akçesini bu günlere saklasaydık bir işe yarardı. Onun yerine Kanal falan yapıyoruz. Valla artık tahammül sınırlarını aşmaktan da öte birileri bizimle bir şeyler geçiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avusturya, belcika, isvicre buralarda nasil durumlar acaba

italyanlara gore hastalar yüksek ateşden dolayı oksijensiz kaliyorlarmis,30 yaşındakilerde ayni duruma maruz kalıyor diyor anlık en büyük tehlikede milan sehrine sicramasi olayın

Screenshot_2020-03-26-19-04-19-56.webp

Ulan Çin!
Çin malı kitlerin umuduna kaldıysak sıçmışız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt