- 16 Haziran 2010
- 204.122
- 156.215
- 6.838
Evet, ekleme icin tesekkurler.1.172 yeni vaka, bu vakalarin 349'u hastanelik durumu sozkonusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, ekleme icin tesekkurler.1.172 yeni vaka, bu vakalarin 349'u hastanelik durumu sozkonusu
Akşener'i sevmem ama mantıklı öneri. Ailesi para kazansın, şehit haklarından yararlansın. Dini bakımdan demiyorum, ekonomik ve sosyal haklardan faydalanmalılar. Asker gibi ön cephedeler onlarda.Akşener: Koronavirüsten ölen sağlık çalışanları 'şehit' ilan edilsin
ülkenin muhalifi bunlar xd
Akşener: Koronavirüsten ölen sağlık çalışanları 'şehit' ilan edilsin
ülkenin muhalifi bunlar xd
İlk meclislerden başlasınlar, örnek olsunlar bizeister kapitalizme yorun isterseniz ekonomik çöküşten sonra insanların birbirini yeme ihtimaline tedbir deyin
bütün dünya kontrollü sürü bağışıklığı uyguluyor
bizim bilim kurulu üyesi de itiraf etmiş zaten
@husalptekin
·
18s
Bilim kurulu üyesi Tevfik Özlü canlı yayında. Sokağa çıkma yasağı soruldu. Aldığım iki not: 1. Yasak yayılmayı bugün için çözer ama yasak bittiğinde ikinci bir atağı engellemez. 2. En uygun mücadele: vaka artışını makul seviyede tutarak bağışıklığın genele yayılmasını sağlamak.
Ben, korona virüsten dolayı hayatını kaybeden doktor, hemşire tüm sağlık çalışanlarının şehit ilan edilmesini öneriyorum. Ailelerine de bu şekilde davranılması gerektiğini öneriyorum.Akşener'i sevmem ama mantıklı öneri. Ailesi para kazansın, şehit haklarından yararlansın. Dini bakımdan demiyorum, ekonomik ve sosyal haklardan faydalanmalılar. Asker gibi ön cephedeler onlarda.
söyleminde öyle bir amaç yokbir hayli mantikli bir oneri
Ben, korona virüsten dolayı hayatını kaybeden doktor, hemşire tüm sağlık çalışanlarının şehit ilan edilmesini öneriyorum. Ailelerine de bu şekilde davranılması gerektiğini öneriyorum.
söyleminde öyle bir amaç yok
tamamen popülist 1 söylem
![]()
Voor het eerst kat besmet met coronavirus in ons land
Voor het eerst is het coronavirus vastgesteld bij een kat. Ze vertoonde symptomen en werd getest, waarna bleek dat ze het van haar besmette baasje in Wallo...m.nieuwsblad.be
Belçika'da bir kedi corona olmuş. Zaten kedilerde olan bir şey değil mi bu? Covid 19 ise kötü bizim evde 3 kedi var
10 bine yakin sağlık calisanina da bulasmisİspanyadaki rakamlar. 25mart*
mavi: hastanelik olmayan
yeşil: hastanelik - yoğun bakım yok
turuncu: yoğun bakım
kırmızı: ölüm
Ekli dosyayı görüntüle 75965
Bizde o kadar test yapamazlar çünkü test kiti yok.İtalya günde 50.000 kişiye test yapıyor. Biz 3000-3500 kişiye. Eğer bizde test sayısı onlara yaklaşırsa, ortaya çıkacak rakamı varın siz düşünün...
ben izleyecek maç bulamadım şuan tromso maçındayımLiglere ara 6 ayı geçerse maçsızlıktan vefat ederim gibi ben de. Dizi film falan bir yere kadar götürür.
Dünyanın her yerinde, bütün inançlarında yönetme işinin içine din, vatan, bayrak girdiği zaman; sadece halk bunları sahipleniyor ve üst tabaka bu şekilde insanları pozitif bilimden uzak tutarak yönetiyor. Şu an bulunduğumuz salgın da bile her şeyimiz ile bilime sarılmak varken insanların derdi ibadet edebilmek. İbadet sadece dua edip belli ritüeller gerçekleştirmek olsaydı bütün ülkelerin inançlı insanları bu salgını önlerdi. Ne yazık ki rasyonel bir dünya zor gözüküyor eğer bütün dünya insanları kafalarını kaldırıp yönetenlerin, iş adamlarının ve ünlülerin çoğunun tek derdinin onları sömürmek, kullanmak ve çoğunluğun gücünü elinde tutmak olduğunu anlayıp, harekete geçene kadar.Yav hala sırf kendi partisi diye 2000 liraya işe gidip sokağa çıkma yasağını isteyenlere Fetöcü diyen grup var, ne yapacaksın ki bunlara? Anca işte bu sabahki dangalak gibi Allah korusun ana babasına bulaşırsa aklı başına gelir. İnsanlar takım tutar gibi parti tutuyor, kendi ana babasına göstermediği saygıyı milyonluk siyasetçilere gösteriyorlar, inanılmaz. İnsanoğlu her yerde aynı ama sağlık toplantısına TBB'nin değil Diyanet'in davet edildiği ülke bambaşka boyutta tabii. Gönül ister ki halkının asgari ihtiyacını karşılayacak kadar bir devlet olsa, İran'ı, Kore'yi görmeyip hala Cuma namazında cami kapısı tekmeleyen davarlar bu sürüden ayrılsa ama yiyenler yediklerine doymadığı için doğru şartları bilip yine de evini geçindirmek zorunda kalan garibanlar da kurunun yanındaki yaş gibi yanacaklar ne yazık ki. Allah insanlara gözlerini kör eden para kadar vicdan da nasip etsin diyeceğim de binlerce yıllardır etmemiş, şu saatten sonra da değişmez heralde.
offfff10 bine yakin sağlık calisanina da bulasmis
Sağlık bakanımız tedbirleri çok güzel almış. Bunlara hamilelik testi dağıtır gibi dağıtmış testleri.Bizde o kadar test yapamazlar çünkü test kiti yok.
Test kiti yok çünkü bu yaratıkların o kitlerle oyun oynaması lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 75968