Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El último dato de profesionales sanitarios asciende a 9.444. Por otra parte se ha informado de que 172 militares y 282 guardias civiles han dado positivo por coronavirus,

9444 saglikci
172 asker
282 polis

Han fallecido ya 4.858 personas por coronavirus, lo que supone 769 más que ayer
toplam ölüm 4858,dune gore artış 769

Bu akşam büyükşehirlerde sokağa çıkma yasağı gelebilir içeriden bilgi.. Daha önce okulların Nisan sonuna uzatılacağını da 1 hafta önce söylemişti aynı kaynağım hatta buraya da yazmıştım..

Bu meymenetsizler hala istifa etmedi mi
araya kaynamasın

Burada da görüleceği gibi kaygılanmayı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değil.

şu ortama sağlam giren tabutta çıkar anasını satayım ya.

Şu ortamda çalıştığını düşün bir de resmen kabus gibi.. Aklıma direk sağlık çalışanları geliyor

Demin pazardan geldim. Pazarın yarısı kapatılmış, önlerine bariyer çekilmiş insanlar fazla yaklaşamasın diye. Pazardakilerin büyük çoğunluğu maske takmış kendimi yadırgadım ben niye maske takmadıysam diye. Haftaya komple kapatılacakmış sebze-meyve pazarları hariç. Stokladım ben de ne varsa.

Bugun akşam bası toplantısında acaba hangi kitap film önerisi yapılacak merakla bekliyorum.

Zonguldak valisi açıklama yapmış 22 vaka bir ölü varmış kentte.

Zonguldak gibi küçük bir sehircik te 22 vaka 1 ölü bakan neredeyse her ile yayıldı demişti durum vahim..

İzmir'in ne suçu var krdsm tüm gün bomboş sokaklar

Cahil cühela insanları olan büyük şehirlere uygulayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt