Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KKTC de yasak ilan edilmiş daha yeni gördüm
bizde de edilir o zaman

Hastaneden görüntüler.

şahsen ben ileride semptomları kendimde görsem bile hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.. nasılsa ilacı yok zaten evde kendime bakmaya çalışırım birkaç gün artık en son raddede nefes alamayacak duruma gelirsem 112'yi ararım ama ateş ve öksürük çıkarsa kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum hastaneye. bilmiyorum ne kadar mantıklı ama benim yapacagım budur.

Esas sıkıntılı bölgeler doğu ve güneydoğu demişti S.Soylu
Buralarda da yasaklayabilirler

Bütün ülkeye yayılmasını bekledikten sonra sokağa çıkma yasağı ilan etmek mi? Memleketime yakışan budur :tbr:

Sokağa çıkmayı bile parça parça mı yapmayı düşünüyor bunlar ya peh

Büyük şehirlerde milyonlarca insan işe gidiyor toplu taşıma kullanıyor. Ne demek doğuda ilan edilsinde büyük şehirlerde edilmesin. Ya her yerde edilmesi lazım yada hiçbir yerde.

Abi şu dışarıda dolaşanları gördükçe kendimi bir tuhaf hissediyorum
sanki boşa uğraşıyormuş gibi hissediyorum
Biz sanki keyfimizden evde bekliyoruz 😒

Şu ortamda çalıştığını düşün bir de resmen kabus gibi.. Aklıma direk sağlık çalışanları geliyor

Sağlık çalışanlarına 3-5 zeytin, kibrit kutus kadar peynir vermişler akşam yemeği olarak
şahsen ben ileride semptomları kendimde görsem bile hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.. nasılsa ilacı yok zaten evde kendime bakmaya çalışırım birkaç gün artık en son raddede nefes alamayacak duruma gelirsem 112'yi ararım ama ateş ve öksürük çıkarsa kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum hastaneye. bilmiyorum ne kadar mantıklı ama benim yapacagım budur.

Benim için oldukça mantıklı

Bilim kurulu toplanmış 7 gibi bakan konusacakmis ama.yasak.konusunu reis yada soylu açıklar eğer olacaksa

İlaç tedavisi var bildiğim kadarıyla.. 3 ilaç veriyorlarmış prosedürde azitromisin - plaquenil ve unuttuğum bir ilaç daha var

yasak gelecek dedenız cips kola cikolata stokladım gelmezse bozusuruz arklr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt