- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
KKTC de yasak ilan edilmiş daha yeni gördüm
bizde de edilir o zaman
bizde de edilir o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasağı büyük şehirlerden önce doğu guneydoguya yapmak lazım büyük şehirler son günlerde daha çok uyuyor yasağa yada komple yasak lazım
Hastaneden görüntüler.

Çıkma lan dışarı sksksjvİzmir'in ne suçu var krdsm tüm gün bomboş sokaklar
Cahil cühela insanları olan büyük şehirlere uygulayın
Şu ortamda çalıştığını düşün bir de resmen kabus gibi.. Aklıma direk sağlık çalışanları geliyor
şahsen ben ileride semptomları kendimde görsem bile hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.. nasılsa ilacı yok zaten evde kendime bakmaya çalışırım birkaç gün artık en son raddede nefes alamayacak duruma gelirsem 112'yi ararım ama ateş ve öksürük çıkarsa kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum hastaneye. bilmiyorum ne kadar mantıklı ama benim yapacagım budur.
Evinizde geberin uğraştırmayın bizi hastanelerde.Bütün ülkeye yayılmasını bekledikten sonra sokağa çıkma yasağı ilan etmek mi? Memleketime yakışan budur![]()
Çıkmıyom ki çıkınca da izoleyim dışarıya ama kendimi vurmama az kaldıÇıkma lan dışarı sksksjv
şahsen ben ileride semptomları kendimde görsem bile hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.. nasılsa ilacı yok zaten evde kendime bakmaya çalışırım birkaç gün artık en son raddede nefes alamayacak duruma gelirsem 112'yi ararım ama ateş ve öksürük çıkarsa kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum hastaneye. bilmiyorum ne kadar mantıklı ama benim yapacagım budur.
Hala bulaşmamış olanlar vardır. Bir hafta daha yasağı ertelemek elzem. Akabinde çılgın proje kanalistanbul hayaliyle mastürbasyon yapılabilir evlerde.Evinizde geberin uğraştırmayın bizi hastanelerde.
Hastaneden görüntüler.
Boşuna yapılan temizlik
Memleketim bee
Memleketim bee