Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100'e yakın @aselsan, @arcelik, @Baykar_Savunma ve @Biyovent mühendisinden oluşan takımımız, yerli solunum cihazını en hızlı şekilde üretip milletimizin hizmetine sunmak için gecesini gündüzüne katarak gönülden çalışıyor.

Dualarınızı bekliyoruz...

#MilliTeknolojiHamlesi Selçuk Bayraktar on Twitter
Bir an önce Teknoloji şirketleri harekete geçmeli, seri üretime geçerlerse muazzam faydalı olur. İtalya ve İspanya'da bu cihazlar yetersiz kaldığı için ölümler bu kadar yüksek geliyor.

Çok önemli bir açıklama olacağı konusunda hiçbir umudum yok.

Yeni mi akıllarına gelmiş yerli solunum cihazı yapmak? Bizim millet de yumurta totoya dayanınca bir şeyler yapmaya başlıyor. Dünya lideri öyle başkalarının yanında bacak bacak üstüne atarak olunmaz Almanya gibi kendi kendine yeten bir ülke olunca dünya lideri olursun.

AB ülkelerden Ingiltere ve Hollanda gelecek haftalarda çok daha kötü seviyelere çıkacaklar büyük ihtimalle. Iki ülkenin devleti durumu çok hafife aldılar.

Twitter'da gördüm. Akabinde 2000 sahte twit atilarak tt litesinde 1.yapildi bu operasyon.
Vallahi artık oralar inanmıyorum. Bakanın evi dediler Beylerbeyi sarayı çıktı. Bu tür görüntülere imkanı yok inanmam. Tavsiyem sizde inanıp sinirlenmeyin. Ha bak organize olduklarını biliyorum. Ama şu durumda Ekrem Başkanımız ile uğraşacaklarını sanmıyorum. Şu anda topun ağzında olan kendileri zira ;)

Kore de öyle. 80 yılında 5te 1 seviyemizde bir ülkeydi şimdi tek şirketleri bizim bütçemize eşdeğer.
Adamlarda öncelikle onur,şeref,haysiyet gibi kavramlar var.Devletin malı vatandaşların malı düşüncesi var.En önemlisi de sözde gavurlar ama çoğu müslümana hak, eşitlik,adalet,helal,haram konusunda ders verirler.

Sağlık Bakanı Koca: Yoğun bakım ünitelerinde yüzde 62-63 oranında bir doluluk var

Eğer ciddi önlem alınmazsa yeni bir İtalya doğuyor.
Soruyu yanlış sordular. Solunum cihazlarındaki yoğunluk nedir? Esas nokta bu. Yoğun bakımı çözersin bir şekilde çünkü.

Adamlarda öncelikle onur,şeref,haysiyet gibi kavramlar var.Devletin malı vatandaşların malı düşüncesi var.En önemlisi de sözde gavurlar ama çoğu müslümana hak, eşitlik,adalet,helal,haram konusunda ders verirler.
Çalışan kazanır Oğuzhan'cım. Kazanan da paylaşır.

aileden aradılar istanbuldaki arabadan biri doğum yapacakmış özel hastanede ama korkuyormuş

hamilelerle ve doğumlarla ilgili bir tedbir var mı

yok yahu ne alakası var dünyada trend bu almayada bile

üretim böyle yüz yılda bir olacak durumlara göre yapılmıyor ki
Abi yaparsın böyle afetlere karşı hazırda bekletirsin, şu an Almanya'da sağlık sistemi ve ekipmanları o kadar iyi ve fazla ki başka ülkelere ihraç eder haldeler. Mesela Fransa dün Almanya'dan talep etti doktor, uçak, ekipman ne varsa gönderin diye. Hazırda olmayınca böyle sorunlar yaşıyorsun. Ama şu da var yerli üretim konusunda son yıllarda bir atılım gösterdik. 90 senedir bu ülkenin yerli üretimde sınıfta kalması skandaldır. Akpliler heykel yaptınız diyor da haklılar yani. Yıllarca heykel yapmaktan başka bir şey üretilmedi.

Çalışan kazanır Oğuzhan'cım. Kazanan da paylaşır.

Paylaşmak dedin de aklıma M. Akif'in bir dörtlüğü geldi

Fukaranız kılıyor, aklına geldikçe namaz
Ağniyanızda da hiç olmazsa zekat olsa biraz
Şöyle dursun bu temenniye kulak vermeleri
Sadrıazam Paşanız fitre alır sunsa biri.

Herkese birer tek kullanımlık maske ve sokakta maske zorunluğu bekliyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt