Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soruyu yanlış sordular. Solunum cihazlarındaki yoğunluk nedir? Esas nokta bu. Yoğun bakımı çözersin bir şekilde çünkü.

Sağlıklı 65 yaş üstü olanlar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan insanların evlerinden çıkarmamak lazım. Genç olan, virüse bağışıklık kazanabilecek insanlar mümkün olduğunca toplumla bir arada olsun. Virüs insanla yaşamayı öğrenene kadar bu uygulama yapılsa bu kara tablo değişmez mi sizce?

Bill and Melinda Gates Foundation co-founder Bill Gates says that the US should shutdown the entire country for a short period of time to control the spread of the coronavirus and predicts that the number of cases will peak in late April.

Ekli dosyayı görüntüle 75986

bu nasil is amerikada adam kalmayacak.
Ninemhep derdi ahir zamanı Amerika bir musibet yaşayıp çökecek diye. 2-3 yıla kıyamet kopar

Fransa'da Covid-19'dan ölenlerin sayısı son 24 saatte 299 artarak 1995'e yükseldi

Çalışan kazanır Oğuzhan'cım. Kazanan da paylaşır.
Gelişmek için ülkede güven ortamının olması da çok önemli...Sen bana ben sana güvenmezsem ne kadar çalışırsak çalışalım boşa gider.Belli kesim çalışır çabalar gecesini gündüzüne katar.Diğer kesim ise ülke menfaatini değil de kendi menfaatini düşünürse yine emekler boşa gider.Uzun lafın kısası bizim milletin zihniyeti Almanya,Kore olmaya yetmez ve yetmeyecektir.O zihniyetin hediyesinide 18 yıldır görüyoruz.Zihniyet ne ki yöneten ne olsun? Başbuğ zamanında milleti savaştan çıkarıp,yoksul olan bir milletle bir kaç senede neler yaptığını kaç tane fabrika kurduğunu,yerli üretim nedir nasıl yapılırın dersini vermiş.Bu milletin yüzü 1938den sonra hiç gülmedi.Daha yazacak çok şey var ancak her şey için çok geç...Ruhun şad olsun paşam!

images (5).webp

Aga sokaklar bomboş valla. Ama benim babamdan öğrendiğim babamın da bizim doktor tanıdıktan öğrendiği hastanelerde durum vahim çok kalabalık.
Yazlıkçılar 10 gün önce kıçını gezdirmeye gelince epey artmış vaka sayısı
Onun dışında yurtdışı kaynaklı bütün huzurevleri ne bulaşmış hepsi karantinaya alınmış

Avrupa'da ozel hastane olayı varmı bilmiyorum ama bizde özel hastane çok fazla var ve hepsi kullanılacak bir nebze olsun faydası olur gibi

Abd +11,533 vaka bildirmiş bugün bizden 7 8 saat gerideler yani daha öğlen olmasına rağmen kafadan 100 binin üzerinde test yapmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt