- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Herkese birer tek kullanımlık maske ve sokakta maske zorunluğu bekliyorum ben.
yaslilara #Kolonya uygulamasi bitti mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese birer tek kullanımlık maske ve sokakta maske zorunluğu bekliyorum ben.
Dağıtmışlar mı ki ? Annemler almamış.yaslilara #Kolonya uygulamasi bitti mi
Soruyu yanlış sordular. Solunum cihazlarındaki yoğunluk nedir? Esas nokta bu. Yoğun bakımı çözersin bir şekilde çünkü.
Aga sokaklar bomboş valla. Ama benim babamdan öğrendiğim babamın da bizim doktor tanıdıktan öğrendiği hastanelerde durum vahim çok kalabalık.La gazetecinin biri İzmir diye sordu bakana. Bakanda gülümsedi. Senin gördüğün bir sıkıntı var mı?
Ninemhep derdi ahir zamanı Amerika bir musibet yaşayıp çökecek diye. 2-3 yıla kıyamet koparBill and Melinda Gates Foundation co-founder Bill Gates says that the US should shutdown the entire country for a short period of time to control the spread of the coronavirus and predicts that the number of cases will peak in late April.
Ekli dosyayı görüntüle 75986
bu nasil is amerikada adam kalmayacak.
Dağıtmışlar mı ki ? Annemler almamış.
Gelişmek için ülkede güven ortamının olması da çok önemli...Sen bana ben sana güvenmezsem ne kadar çalışırsak çalışalım boşa gider.Belli kesim çalışır çabalar gecesini gündüzüne katar.Diğer kesim ise ülke menfaatini değil de kendi menfaatini düşünürse yine emekler boşa gider.Uzun lafın kısası bizim milletin zihniyeti Almanya,Kore olmaya yetmez ve yetmeyecektir.O zihniyetin hediyesinide 18 yıldır görüyoruz.Zihniyet ne ki yöneten ne olsun? Başbuğ zamanında milleti savaştan çıkarıp,yoksul olan bir milletle bir kaç senede neler yaptığını kaç tane fabrika kurduğunu,yerli üretim nedir nasıl yapılırın dersini vermiş.Bu milletin yüzü 1938den sonra hiç gülmedi.Daha yazacak çok şey var ancak her şey için çok geç...Ruhun şad olsun paşam!Çalışan kazanır Oğuzhan'cım. Kazanan da paylaşır.
Büyüksehirlerde dağıtılacaktı yersen. 5 dağıtıp 10 cepleyecekler ihtemelen. Okkalı bir fiyattan ihaleyi de yaptılar mi temizyaslilara #Kolonya uygulamasi bitti mi
Yazlıkçılar 10 gün önce kıçını gezdirmeye gelince epey artmış vaka sayısıAga sokaklar bomboş valla. Ama benim babamdan öğrendiğim babamın da bizim doktor tanıdıktan öğrendiği hastanelerde durum vahim çok kalabalık.
pamuk vereceklermiş ahbzoidyaslilara #Kolonya uygulamasi bitti mi
Sana geliyor karantina o zaman. Hazır olAga sokaklar bomboş valla. Ama benim babamdan öğrendiğim babamın da bizim doktor tanıdıktan öğrendiği hastanelerde durum vahim çok kalabalık.
Sana özel gaz betonu dübeli ayırdım kank 15'likpamuk vereceklermiş ahbzoid
Kolonya tedbiri işe yaramadı
Islak mendile geçiyoruz
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aga sokaklar bomboş valla. Ama benim babamdan öğrendiğim babamın da bizim doktor tanıdıktan öğrendiği hastanelerde durum vahim çok kalabalık.
Var tabi yaw. Kimse ırkçılık olarak algılamasın kalbini kırarım ama has doğulu adam ne anlar virüsten carttan curttan.Büyüksehirdekiler çıkmayıp güneydoğudakiler çıkıyordu diyen vardı biri. Doğruluk payı var mı acab
Reis valla hastaneler de kalabalıkmış İzmir'de.Yazlıkçılar 10 gün önce kıçını gezdirmeye gelince epey artmış vaka sayısı
Onun dışında yurtdışı kaynaklı bütün huzurevleri ne bulaşmış hepsi karantinaya alınmış