Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'da ilk vaka 20 şubatta görülmüş, biz 23 şubatta Kadıköy'de derbi oynuyorduk. Vay be.

reis berberlere tukkan acın talimatı vermedi mi kurt adama döndük yav saç sakal girişmesi lazım berberin

@Mehmet Arslaner geçen hafta seninle bir biyolog üstünden tartışmıştık. Biri konuşuyor hiç ciddiye alamıyorum demiştim; şu an global tv de o kadar güzel konuşuyor ki adeta ateş püskürüyor. Utanarak izliyorum. Adam çok sert!
Adamdır kendisi. Düşüncelerini çekinmeden söyler ki ne kadar işinde iyi olursa olsun bilim insanında bu özellik yoksa bir yanı hep eksik kalır. Bu adamın en sevdiğim yönü budur. Bir konferansta keşfetmiştim kendisini tv'lerde boy göstermesinden önce bilirdim normalde daha sert konuşur.

Adamdır kendisi. Düşüncelerini çekinmeden söyler ki ne kadar işinde iyi olursa olsun bilim insanında bu özellik yoksa bir yanı hep eksik kalır. Bu adamın en sevdiğim yönü budur. Bir konferansta keşfetmiştim kendisini tv'lerde boy göstermesinden önce bilirdim normalde daha sert konuşur.

Tv de ses tonu yükselerek ve ses rengi değişerek “fakir fukaraya bakmazsan evde otur ben sana bakacağım demezsen ben sosyal devletim deme!” Dedi. Bu kadar sert ifadeler ve tonlamalarla. Haddim değil takdir etmek, sadece hoşuma gitti diyebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt