- 1 Şubat 2009
- 25.096
- 25.285
- 3.468
İtalya'da ilk vaka 20 şubatta görülmüş, biz 23 şubatta Kadıköy'de derbi oynuyorduk. Vay be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uçak tren özel araç serbestözel araçla yasak değil demi şehirler arası seyahat
aynen yaw tek beklentim bu 1-2 saatliğine açtırsın barireis berberlere tukkan acın talimatı vermedi mi kurt adama döndük yav saç sakal girişmesi lazım berberin
özel araçla yasak değil demi şehirler arası seyahat
Asker traşı yap sakalı kes, en temizi. Berbere gidilmez bu ortamdareis berberlere tukkan acın talimatı vermedi mi kurt adama döndük yav saç sakal girişmesi lazım berberin
bu özel araç muhabbeti çok karışık millet şuan onu tartışıyor daUçak tren özel araç serbest
Çok ala bir tedbir
o karı ölmez renktaş bir şekilde yırtıyor 2 dünya savaşı gördü banamısın demediKraliçe Elizabeth’in korona testi pozitif çıkmış. İngiltere’de işin rengi değişebilir şimdi.
o karı ölmez renktaş bir şekilde yırtıyor 2 dünya savaşı gördü banamısın demedi
prens charles bunu beğendiKraliçe Elizabeth’in korona testi pozitif çıkmış. İngiltere’de işin rengi değişebilir şimdi.
Onların yani kraliyet ailesinin kan rengi mavi diyorlardı bakalım doğru mu görmüş olacazKraliçe Elizabeth’in korona testi pozitif çıkmış. İngiltere’de işin rengi değişebilir şimdi.
İtalya'da ilk vaka 20 şubatta görülmüş, biz 23 şubatta Kadıköy'de derbi oynuyorduk. Vay be.
Adamdır kendisi. Düşüncelerini çekinmeden söyler ki ne kadar işinde iyi olursa olsun bilim insanında bu özellik yoksa bir yanı hep eksik kalır. Bu adamın en sevdiğim yönü budur. Bir konferansta keşfetmiştim kendisini tv'lerde boy göstermesinden önce bilirdim normalde daha sert konuşur.@Mehmet Arslaner geçen hafta seninle bir biyolog üstünden tartışmıştık. Biri konuşuyor hiç ciddiye alamıyorum demiştim; şu an global tv de o kadar güzel konuşuyor ki adeta ateş püskürüyor. Utanarak izliyorum. Adam çok sert!
o karı ölmez renktaş bir şekilde yırtıyor 2 dünya savaşı gördü banamısın demedi
milet gotunun derdine düstü üstad kim takar kraliçeyi gelmiş 150 yaşına zatenKraliçe Elizabeth’in korona testi pozitif çıkmış. İngiltere’de işin rengi değişebilir şimdi.
Adamdır kendisi. Düşüncelerini çekinmeden söyler ki ne kadar işinde iyi olursa olsun bilim insanında bu özellik yoksa bir yanı hep eksik kalır. Bu adamın en sevdiğim yönü budur. Bir konferansta keşfetmiştim kendisini tv'lerde boy göstermesinden önce bilirdim normalde daha sert konuşur.